Inductiekookplaat-info.nl

Whirlpool WL B2977 NE

Bekijk de goedkoopste Whirlpool WL B2977 NE

De Whirlpool WL B2977 NE is te koop bij

Review
Whirlpool WL B2977 NE

Whirlpool WL B2977 NE Review

De Whirlpool WL B2977 NE biedt een geavanceerde kookervaring met zijn verschillende functies die zijn ontworpen om het koken te vergemakkelijken en te versnellen. Deze inductiekookplaat is niet alleen modern en stijlvol, maar ook functioneel, wat de belangrijkste voordelen zijn. Desalniettemin is het belangrijk om te vermelden dat de vereiste 5-polige Perilex stekker niet wordt meegeleverd en apart moet worden besteld. Bovendien moet een elektricien deze voor je bevestigen.

Whirlpool's inbouw inductieplaat

De Whirlpool WL B2977 NE is een inbouw inductiekookplaat, wat betekent dat hij naadloos in je keukenwerkblad wordt geplaatst. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en moderne uitstraling in jouw keuken. Het feit dat hij ingebouwd is, maakt ook de reiniging eenvoudiger en minimaliseert de ruimte die het apparaat inneemt.

Elektrische aansluiting en fase

Deze kookplaat vereist een 2-fasen Perilex stekker voor de elektrische aansluiting. Het is cruciaal om op te merken dat de stekker afzonderlijk moet worden aangeschaft. De locatie van de elektrische aansluiting bevindt zich aan de rechterachterzijde van het apparaat, en hij is specifiek geschikt voor een 5-polige Perilex stekker.

Vier kookzones met negen kookstanden

De kookplaat beschikt over vier kookzones die je de vrijheid geven om verschillende maaltijden tegelijkertijd te bereiden. Daarnaast zijn er negen kookstanden beschikbaar, waardoor je je kookvaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen. Bovendien kun je voor grotere pannen of schalen de twee flexibele zones aan elkaar koppelen.

Veiligheid boven alles

Whirlpool heeft veel nadruk gelegd op de veiligheidsfuncties van deze inductiekookplaat. Hij is uitgerust met een veiligheidsuitschakeling, oververhittingsbeveiliging, en een kinderbeveiliging. Bovendien schakelt de kookplaat automatisch uit als er iets overkookt. Al deze functies zorgen voor een veilige kookomgeving, vooral als je kinderen in huis hebt.

Topklasse bereidingskwaliteit

De Whirlpool WL B2977 NE staat bekend om zijn uitstekende bereidingskwaliteit. Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon graag thuis kookt, deze kookplaat biedt je de topklasse kwaliteit die je nodig hebt om de heerlijkste gerechten te bereiden.

Geavanceerde panherkenning

De inductiekookplaat beschikt over een geavanceerde panherkenningstechnologie. Dit betekent dat hij niet alleen de aanwezigheid van een pan detecteert, maar ook de grootte ervan. Dit helpt om energie te besparen en zorgt ervoor dat je gerechten gelijkmatig worden gekookt.

Gebruiksvriendelijke functies voor een betere kookervaring

De Whirlpool WL B2977 NE zit boordevol gebruiksvriendelijke functies. De boostfunctie zorgt ervoor dat je water snel aan de kook komt, terwijl de warmhoudfunctie ervoor zorgt dat je gerechten op de perfecte temperatuur blijven zonder aan te branden. Verder heeft het een display en timer, waardoor je het koken beter kunt beheren.

Intuïtieve tiptoetsen bediening

De bediening van deze inductiekookplaat is eenvoudig en intuïtief dankzij de tiptoetsen. Er is ook een 'alles uit'-knop waarmee je alle zones in één keer kunt uitschakelen, en een aan/uit-indicator die je laat weten of het apparaat in gebruik is of niet.