Inductiekookplaat-info.nl

GreenPan Venice Pro Steelpan 18 cm

Bekijk de goedkoopste GreenPan Venice Pro Steelpan 18 cm

De GreenPan Venice Pro Steelpan 18 cm is te koop bij

Review
GreenPan Venice Pro Steelpan 18 cm

Review: GreenPan Venice Pro Steelpan 18 cm

Introductie

De GreenPan Venice Pro Steelpan 18 cm is een handige pan voor inductiekoken. Met deze pan kun je eieren koken of pastasaus maken voor 4 personen. De meegeleverde glazen deksel zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt zien of je saus al pruttelt. Bovendien houdt de deksel de warmte vast, waardoor je geen warmte verliest tijdens het koken. De pan is gemaakt van lichtgewicht aluminium materiaal, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar de eettafel. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven tot 220 graden Celsius, wat handig is om je pastasaus warm te houden. Na gebruik kun je de pan eenvoudig met de hand reinigen, waardoor de levensduur van de pan wordt verlengd.

Materiaal en bouwkwaliteit

De basis van de pan is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een lichtgewicht ontwerp. Het handvat van de pan is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een stevige grip tijdens het koken. De pan heeft een keramische antiaanbaklaag, waardoor je gerechten niet aan de pan blijven plakken. Bovendien is de pan PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het koken. De pan is vaatwasmachinebestendig en heeft een koude greep, waardoor je de pan veilig kunt vasthouden tijdens het koken. Helaas heeft de pan geen afgietsysteem of literaanduiding.

Geschiktheid voor verschillende kookplaten en oven

De GreenPan Venice Pro Steelpan 18 cm is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten keukens. Bovendien is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven tot 220 graden Celsius, wat handig is om je gerechten warm te houden.