Inductiekookplaat-info.nl

WMF Perfect Premium Snelkookpan 6,5 L

Bekijk de goedkoopste WMF Perfect Premium Snelkookpan 6,5 L

De WMF Perfect Premium Snelkookpan 6,5 L is te koop bij

Review
WMF Perfect Premium Snelkookpan 6,5 L

Review: WMF Perfect Premium Snelkookpan 6,5 L

Gezonde maaltijden in korte tijd

Met de WMF Perfect Premium Snelkookpan 6,5 L maak je in korte tijd diverse gezonde maaltijden. Dankzij de 2 kookstanden kun je kiezen tussen vitaminebehoud of een zeer snelle bereiding. Met de stand voor vitaminebehoud gaar je jouw gerecht op een temperatuur van 107 °C. Hierdoor kun je binnen 20 minuten een volledige maaltijd op tafel zetten.

Veilig in gebruik

Deze snelkookpan is voorzien van een hittebestendig handvat, vergrendeling en drukbeveiliging, waardoor de pan veilig in gebruik is. Je kunt dus met een gerust hart koken zonder je zorgen te maken over eventuele ongelukken. Daarnaast is het handvat eenvoudig los te koppelen, zodat je de deksel en de pan gemakkelijk kunt reinigen in de vaatwasmachine.

Hoogwaardige materialen

De pan basis is gemaakt van RVS, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding en duurzaamheid. Het handvat is gemaakt van kunststof, wat ervoor zorgt dat het handvat niet heet wordt tijdens het koken. Helaas heeft deze pan geen antiaanbaklaag, maar gelukkig is de pan wel PFAS-vrij.

Geschikt voor verschillende kookplaten

De WMF Perfect Premium Snelkookpan 6,5 L is geschikt voor gebruik op inductie-, keramische-, elektrische- en gasfornuizen. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens. Helaas is de pan niet geschikt voor gebruik in de oven.

Bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van deze snelkookpan is middenklasse. Hoewel de pan gemaakt is van hoogwaardige materialen, zijn er geen extra functies of eigenschappen die de pan onderscheiden van andere snelkookpannen in dezelfde prijsklasse.