Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Oranjerood

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Oranjerood

De Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Oranjerood is te koop bij

Review
Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Oranjerood

Review: Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Oranjerood

Introductie

De Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan 23 cm Oranjerood is een uitstekende keuze voor het bakken van diverse ingrediënten op hoge temperatuur. Deze pan is gemaakt van gietijzer, wat een goede warmtegeleider is en bestand is tegen hoge temperaturen. In deze review zullen we de verschillende aspecten van deze pan bespreken.

Ontwerp en functionaliteit

Deze koekenpan heeft een schuine wand en een hoge rand, waardoor je gemakkelijk in de pan kunt roeren zonder dat het eten opspat. Dit is vooral handig bij het bereiden van gerechten met sauzen of bij het omdraaien van voedsel. Daarnaast heeft de pan een hulphandvat, waardoor je hem gemakkelijk kunt oppakken en verplaatsen.

Geschiktheid voor verschillende warmtebronnen

De Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Dit maakt het een veelzijdige pan die je op verschillende kookplaten kunt gebruiken.

Onderhoud en duurzaamheid

Na het bakken dien je deze koekenpan met de hand te reinigen. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit behouden blijft en je lang plezier hebt van de pan. Het materiaal van de pan, gietijzer, staat bekend om zijn duurzaamheid en lange levensduur.

Specificaties

De Le Creuset Ronde Skillet Koekenpan heeft een basis van gietijzer, evenals het handvat en de baklaag. De pan is PFAS-vrij en is niet geschikt voor de vaatwasmachine. Het heeft een koude greep en een afgietsysteem. Er is geen literaanduiding aanwezig op de pan. De pan is geschikt voor inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten, gasfornuizen en ovens. De bouwkwaliteit van deze pan is topklasse.