Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm

De Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm is te koop bij

Review
Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm

Review: Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm

Een sterke en duurzame koekenpan

De Tefal Unlimited Koekenpan 30 cm is een ideale pan voor het bakken van aardappeltjes, grote stukken vlees of vis voor 5 à 6 personen. Deze pan is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gaat lang mee. De pan is voorzien van een titanium coating, waardoor ingrediënten niet vastplakken en krassen worden voorkomen. Dit zorgt ervoor dat je met gemak kunt koken zonder je zorgen te maken over het schoonmaken van de pan.

Thermo-Signal voor de juiste baktemperatuur

Een handige functie van de Tefal Unlimited Koekenpan is de Thermo-Signal. Deze indicator kleurt effen rood wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Hierdoor weet je precies wanneer je kunt beginnen met koken. Dit zorgt voor een perfecte bereiding van je gerechten en voorkomt dat je eten aanbrandt.

Makkelijk schoon te maken

Om de levensduur van de pan te verlengen, wordt aangeraden om de Tefal Unlimited Koekenpan met de hand af te wassen. Hierdoor blijft de pan in optimale conditie en behoudt het zijn anti-aanbaklaag. Het materiaal van de pan is aluminium en het handvat is gemaakt van kunststof. Dit zorgt ervoor dat het handvat niet warm wordt tijdens het koken, waardoor je de pan veilig kunt vasthouden.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De Tefal Unlimited Koekenpan is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor gebruik in verschillende keukens. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je gerechten gemakkelijk kunt afmaken of warm kunt houden.

Bouwkwaliteit en specificaties

De Tefal Unlimited Koekenpan behoort tot de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. De pan heeft een standaard antiaanbaklaag en is niet PFAS-vrij. Het is echter wel vaatwasmachinebestendig, waardoor je de pan gemakkelijk kunt reinigen. De pan heeft geen afgietsysteem en literaanduiding, maar dit doet niets af aan de kwaliteit en prestaties van de pan.