Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig

Bekijk de goedkoopste Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig

De Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig is te koop bij

Review
Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig

Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig: Een handige pannenset voor inductie

Handige afneembare handgreep

Met de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig krijg je niet alleen drie koekenpannen, maar ook een afneembare handgreep. Deze handgreep kan eenvoudig aan de pan worden bevestigd en kan ook gemakkelijk worden verwijderd door de twee knoppen aan de zijkant tegelijkertijd in te drukken. Dit is erg handig, want hierdoor kun je de pan ook zonder problemen in de oven zetten. Geen gedoe meer met passen en meten!

Thermo-Signal stip voor de juiste baktemperatuur

De Tefal Thermo-Signal stip in de pan kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat je altijd op het juiste moment kunt beginnen met bakken. Geen giswerk meer, maar gewoon een duidelijke indicatie!

Duurzame titanium antiaanbaklaag

De pannen in deze set zijn voorzien van een titanium antiaanbaklaag. Deze laag gaat tot wel 6 keer langer mee dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal-pannen. Hierdoor slijten je pannen minder snel en kun je ook minder olie of boter gebruiken tijdens het bakken. Dit is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor het milieu!

Compact en stapelbaar design

Na gebruik kun je de pannen eenvoudig opstapelen, zonder dat ze veel ruimte in je keukenkast innemen. Dit is erg handig als je niet veel opbergruimte hebt in je keuken. Daarnaast zijn de pannen ook vaatwasmachinebestendig, waardoor je ze gemakkelijk kunt schoonmaken.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze pannenset is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast kunnen de pannen ook in de oven worden gebruikt. Dit maakt de set erg veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten keukens.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpannenset 3-delig wordt als middenklasse beschouwd. Dit betekent dat de pannen van goede kwaliteit zijn, maar mogelijk niet zo duurzaam zijn als pannen van een hogere klasse. Desondanks biedt deze pannenset een goede prijs-kwaliteitverhouding.