Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm - Review

Milieubewust bakken met gerecycled aluminium

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm is een pan die gemaakt is van 100 procent gerecycled aluminium materiaal. Dit betekent dat je milieubewust kunt bakken, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de pan. Het aluminium zorgt voor een goede warmtegeleiding, waardoor je gerechten gelijkmatig kunt bakken.

Sterke keramische antiaanbaklaag

Deze koekenpan is voorzien van een 5-delige sterke keramische antiaanbaklaag. Hierdoor blijven ingrediënten niet vastkleven aan de pan en kun je met gemak je gerechten omdraaien. Bovendien is de baklaag krasbestendig, waardoor je de pan kunt gebruiken met metalen keukengerei zonder dat dit schade veroorzaakt.

Vetarm koken

Doordat de pan is voorzien van een goede antiaanbaklaag, heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Hierdoor kun je vetarm koken en gezondere maaltijden bereiden. Dit is vooral handig voor mensen die op hun calorie-inname willen letten of een dieet volgen.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast kun je de pan ook gebruiken in de oven tot 250 graden Celsius. Dit is handig wanneer je je gerecht warm wilt houden of wilt gratineren in de oven.

Tefal Thermo-Signal

Deze koekenpan is voorzien van de Tefal Thermo-Signal, waarmee je precies kunt zien wanneer de pan op temperatuur is. Dit voorkomt dat je gerechten verbranden of niet goed gaar worden. Je kunt dus altijd op de juiste temperatuur bakken en braden.

Makkelijk schoon te maken

Na het eten kun je de pan eenvoudig met de hand afwassen. Hierdoor verleng je de levensduur van de pan en blijft de antiaanbaklaag in goede staat. De pan is niet vaatwasmachinebestendig, dus het is belangrijk om deze met de hand af te wassen.

Conclusie

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm is een milieubewuste keuze voor het bakken van je gerechten. Dankzij het gerecyclede aluminium materiaal en de sterke keramische antiaanbaklaag kun je gemakkelijk en vetarm koken. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen en heeft een handige Thermo-Signal om de juiste temperatuur te bereiken. Het enige nadeel is dat de pan niet vaatwasmachinebestendig is, maar dit wordt gecompenseerd door het gemakkelijke schoonmaakproces met de hand.