Inductiekookplaat-info.nl

WMF Durado Koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste WMF Durado Koekenpan 24 cm

De WMF Durado Koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
WMF Durado Koekenpan 24 cm

Review: WMF Durado Koekenpan 24 cm

Sterk en duurzaam

De WMF Durado Koekenpan 24 cm is gemaakt van roestvrij staal, wat de pan sterk en duurzaam maakt. Het materiaal is bestand tegen zuren en geeft geen smaak af aan het voedsel dat je bereidt. Dit is een groot pluspunt, omdat je zo zeker weet dat je gerechten puur van smaak blijven.

Antiaanbaklaag

Deze koekenpan is voorzien van een keramische antiaanbaklaag. Dit zorgt ervoor dat je vlees niet aanbakt en dat je gemakkelijk kunt bakken zonder olie of boter toe te voegen. De antiaanbaklaag is van hoge kwaliteit en gaat lang mee, waardoor je lang plezier zult hebben van deze pan.

Ergonomische handgreep

De Durado Koekenpan is uitgerust met een ergonomische handgreep. Dit zorgt ervoor dat je de pan comfortabel kunt vasthouden tijdens het koken. De handgreep wordt niet warm tijdens het bakken, waardoor je je handen niet zult verbranden. Dit draagt bij aan het gebruiksgemak van de pan.

Hittebestendig

Deze pan is zeer hittebestendig en kan temperaturen tot 400 graden Celsius op het fornuis en in de oven tot 250 graden Celsius aan. Dit betekent dat je de pan kunt gebruiken voor verschillende kooktechnieken, zoals bakken, braden en grillen. De pan verdeelt de warmte gelijkmatig over het oppervlak, waardoor je gerechten gelijkmatig zullen garen.

Niet vaatwasmachinebestendig

Helaas is de Durado Koekenpan niet geschikt voor de vaatwasser. Het gebruik van de vaatwasser kan de antiaanbaklaag beschadigen, waardoor de pan minder lang meegaat. Het is daarom belangrijk om de pan met de hand af te wassen om de kwaliteit te behouden.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Durado Koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Dit maakt de pan veelzijdig in gebruik en geschikt voor verschillende keukens. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt tijdens het koken.

Bouwkwaliteit

De Durado Koekenpan behoort tot de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. Hoewel de pan sterk en duurzaam is, zijn er pannen op de markt met een nog hogere bouwkwaliteit. Dit betekent echter niet dat de pan van slechte kwaliteit is, maar dat er pannen zijn die nog robuuster zijn.