Inductiekookplaat-info.nl

GreenChef Keramische wokpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste GreenChef Keramische wokpan 28 cm

De GreenChef Keramische wokpan 28 cm is te koop bij

Review
GreenChef Keramische wokpan 28 cm

Review: GreenChef Keramische wokpan 28 cm

Snelle en krokante resultaten

De GreenChef Keramische wokpan 28 cm is perfect voor het bakken van roerbakgroenten en biefstukreepjes. Dankzij de keramische baklaag worden deze ingrediënten sneller krokant. De baklaag is bestand tegen hoge temperaturen tot aan 400 graden Celsius, waardoor je de pan zonder zorgen kunt gebruiken.

Gemakkelijk om te scheppen

De diepe en ronde vorm van de pan maakt het gemakkelijk om ingrediënten om te scheppen. Hierdoor kun je tijdens het koken eenvoudig de groenten en vlees omscheppen, zonder dat er etensresten op de kookplaat belanden. Dit zorgt voor een schone en opgeruimde kookomgeving.

Veilig en handig in gebruik

De kunststoffen handgreep van de pan wordt tijdens het koken niet warm, waardoor je de pan veilig kunt verplaatsen naar de eettafel. Dit is vooral handig als je de pan wilt gebruiken om gerechten direct vanuit de pan te serveren. Daarnaast is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Makkelijk schoon te maken

Na het eten kun je de pan eenvoudig in de vaatwasser zetten. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken. Wil je langer van de pan genieten? Dan is het aan te raden om hem met de hand af te wassen. Op deze manier blijft de pan in optimale conditie.

Sterke materialen

De pan heeft een aluminium basis, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding. Het handvat is gemaakt van kunststof en blijft tijdens het koken koud, waardoor je je handen niet brandt. De keramische antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je gerechten niet aan de pan blijven plakken en is bovendien PFAS-vrij.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

De GreenChef Keramische wokpan 28 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Helaas is de pan niet geschikt voor gebruik in de oven.

Bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de pan is van basisklasse. Dit betekent dat de pan degelijk is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft. Desondanks is de pan geschikt voor dagelijks gebruik en zal hij lang meegaan als je er goed voor zorgt.