Inductiekookplaat-info.nl

WMF Profi Serveerpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste WMF Profi Serveerpan 28 cm

De WMF Profi Serveerpan 28 cm is te koop bij

Review
WMF Profi Serveerpan 28 cm

Review: WMF Profi Serveerpan 28 cm

Perfecte pan voor het dichtschroeien van vlees en vis

De WMF Profi Serveerpan 28 cm is een volledig roestvrijstalen pan die ideaal is voor het dichtschroeien van grote stukken vlees of vis. Met deze pan krijgt jouw vlees een lekker krokant laagje, terwijl de binnenkant mals blijft. Dit zorgt voor een heerlijke smaak en textuur van je gerechten.

Efficiënte warmteverdeling en -behoud

Dankzij de TransTherm bodem van de pan wordt de hitte gelijkmatig verdeeld en blijft de pan langer warm. Hierdoor heb je minder warmte nodig van je fornuis, wat energiebesparend is. Bovendien zorgt de goede warmtebehoud ervoor dat je gerechten langer warm blijven, zelfs nadat je ze van het fornuis haalt.

Gemakkelijk in gebruik en onderhoud

De WMF Profi Serveerpan 28 cm is voorzien van 2 handgrepen, waardoor je de pan gemakkelijk kunt tillen en verplaatsen. Daarnaast heeft de pan een speciaal ontworpen rand, waarmee je jus eenvoudig over je stukje vlees kunt schenken. Dit maakt het serveren van je gerechten nog makkelijker en mooier.

De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven. Na gebruik kun je de pan gewoon in de vaatwasser zetten, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is.

Specificaties

De WMF Profi Serveerpan 28 cm heeft een basis van roestvrij staal en is voorzien van een koude greep. De pan heeft geen antiaanbaklaag en is PFAS-vrij. Hoewel de pan niet vaatwasmachinebestendig is, is het schoonmaken ervan toch eenvoudig. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven.

Bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de WMF Profi Serveerpan 28 cm is middenklasse. Hoewel de pan van roestvrij staal is gemaakt en stevig aanvoelt, zijn er pannen op de markt met een nog betere bouwkwaliteit. Desondanks is deze pan zeker duurzaam en gaat hij lang mee.