Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Les Forgees Koekenpan 30 cm

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Les Forgees Koekenpan 30 cm

De Le Creuset Les Forgees Koekenpan 30 cm is te koop bij

Review
Le Creuset Les Forgees Koekenpan 30 cm

Review: Le Creuset Les Forgees Koekenpan 30 cm

Een veelzijdige koekenpan voor inductie

De Le Creuset Les Forgees Koekenpan 30 cm is een uitstekende keuze voor iedereen die graag kookt met verse ingrediënten. Deze koekenpan is speciaal ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten en biedt talloze voordelen voor de enthousiaste thuiskok.

Antiaanbaklaag voor gezonder koken

Een van de belangrijkste kenmerken van deze koekenpan is de dikke bodem met antiaanbaklaag. Deze laag zorgt ervoor dat je weinig vet nodig hebt tijdens het koken, waardoor je gerechten gezonder worden. Bovendien voorkomt de antiaanbaklaag dat je ingrediënten vastkleven aan de bodem, wat het koken en schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Wat deze koekenpan echt veelzijdig maakt, is dat je hem kunt gebruiken op alle warmtebronnen. Of je nu een inductiekookplaat, keramische kookplaat, elektrische kookplaat of gasfornuis hebt, deze pan is geschikt voor allemaal. Dit maakt het een handige keuze voor mensen die regelmatig van kookplaat wisselen.

Een veilige en comfortabele handgreep

De Le Creuset Les Forgees Koekenpan is voorzien van een handgreep van roestvrij staal. Wat deze handgreep uniek maakt, is dat hij hol is van binnen. Hierdoor blijft de greep koel tijdens het koken, waardoor je de pan veilig kunt verplaatsen, zelfs als hij heet is. Dit is vooral handig als je de pan wilt meenemen naar de eettafel om direct vanuit de pan te serveren.

Makkelijk schoon te maken

Na een heerlijke maaltijd wil je natuurlijk niet te lang bezig zijn met schoonmaken. Gelukkig is deze koekenpan vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen. Dit bespaart je kostbare tijd en moeite, zodat je meer tijd kunt besteden aan genieten van je gerechten.

Specificaties

De Le Creuset Les Forgees Koekenpan 30 cm heeft een aluminium basis en een roestvrijstalen handvat. De pan is voorzien van een standaard antiaanbaklaag van PTFE. Helaas is deze pan niet PFAS-vrij. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. De bouwkwaliteit van deze pan is middenklasse.