Inductiekookplaat-info.nl

KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm is te koop bij

Review
KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm

Review: KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm

Introductie

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm is een losse pan die speciaal is ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten. Met een anti-aanbaklaag en een stevige constructie, belooft deze pan een handige en duurzame keuze te zijn voor het bakken van eieren en vlees.

Anti-aanbaklaag voor gezonder koken

Een van de belangrijkste kenmerken van deze koekenpan is de anti-aanbaklaag. Deze laag zorgt ervoor dat voedsel niet aan de bodem van de pan blijft kleven, waardoor het gemakkelijk te bereiden en te serveren is. Bovendien maakt de anti-aanbaklaag het mogelijk om minder boter of olie te gebruiken tijdens het koken, wat resulteert in gezondere maaltijden.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dit betekent dat je de pan kunt gebruiken op elk type kookplaat, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke keuken. Daarnaast kan de pan ook veilig worden gebruikt in de oven tot een temperatuur van 160 graden Celsius, waardoor je gerechten kunt garen of warm kunt houden.

Onderhoudsgemak

Deze koekenpan is vaatwasmachinebestendig, wat betekent dat je hem na gebruik eenvoudig in de vaatwasser kunt plaatsen voor een snelle en gemakkelijke reiniging. Als je echter wilt dat de pan langer meegaat, wordt aanbevolen om hem met de hand af te wassen. Het RVS-materiaal van de panbasis en handvat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid.

Specificaties

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpan heeft een RVS panbasis en handvat. De pan is voorzien van een standaard antiaanbaklaag gemaakt van PTFE. Helaas is deze pan niet PFAS-vrij. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast kan de pan ook veilig worden gebruikt in de oven. De bouwkwaliteit van de pan wordt beschouwd als basisklasse.