Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Intuition Soeppan 30 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Intuition Soeppan 30 cm

De Tefal Intuition Soeppan 30 cm is te koop bij

Review
Tefal Intuition Soeppan 30 cm

Review: Tefal Intuition Soeppan 30 cm

Grote inhoud voor soep en saus

De Tefal Intuition Soeppan 30 cm is perfect voor het bereiden van grote hoeveelheden soep of saus. Met een inhoud van 10 liter kun je gemakkelijk genoeg maken voor een groot gezelschap.

Handig glazen deksel

Deze pan wordt geleverd met een glazen deksel, waardoor je het kookproces goed in de gaten kunt houden. Je kunt het deksel optillen zonder warmte te laten ontsnappen, wat erg handig is tijdens het koken.

Makkelijk afmeten van vloeistoffen

Dankzij de literaanduiding op de pan kun je vloeistoffen gemakkelijk afmeten. Dit is vooral handig bij het maken van soepen en sauzen waarbij de juiste verhoudingen belangrijk zijn.

Ook geschikt voor de oven

Als je gezelschap later aanschuift, kun je de pan zonder deksel ook in de oven zetten om de soep warm te houden. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat je gerecht op de juiste temperatuur blijft.

Handige schenkrand

De Tefal Intuition Soeppan is voorzien van een handige schenkrand, waardoor je saus gemakkelijk kunt gieten zonder te knoeien. Dit is vooral handig bij het serveren van sauzen over borden pasta.

Vaatwasmachinebestendig

Na het koken kun je de soeppan eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pan.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze pan is geschikt voor gebruik op inductie-, keramische-, elektrische- en gasfornuizen. Daarnaast is hij ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de Tefal Intuition Soeppan veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Tefal Intuition Soeppan wordt als middenklasse beschouwd. Dit betekent dat de pan stevig en duurzaam is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met andere pannen op de markt.