Inductiekookplaat-info.nl

Bosch PXX975DC1E

Bekijk de goedkoopste Bosch PXX975DC1E

De Bosch PXX975DC1E is te koop bij

Review
Bosch PXX975DC1E

Bosch PXX975DC1E review

De Bosch PXX975DC1E is een geavanceerde inductiekookplaat die zich aanpast aan de grootte en plaats van jouw pannen. Hierdoor kun je je pan op elke willekeurige plek op de kookplaat plaatsen. Daarnaast heeft dit model tal van andere innovatieve functies, waardoor koken niet alleen makkelijker maar ook veiliger wordt. Laten we eens nader kijken naar wat deze kookplaat te bieden heeft.

Type en plaatsing: flexibele inductiekookplaat

De Bosch PXX975DC1E is uniek in zijn soort. Met zijn technologie neemt hij automatisch het formaat en de plaats van jouw pannen waar. Dit betekent dat je niet gebonden bent aan vaste kookzones, wat je meer vrijheid geeft bij het koken. Als je toch de voorkeur geeft aan klassieke kookzones, kun je deze met één druk op de knop koppelen. Het apparaat is ontworpen voor inbouw en past naadloos in elke moderne keuken.

Aansluitingen: 3 fasen en Perilex stekker

Deze inductiekookplaat vereist een aansluiting op 3 fasen en heeft een vermogen van meer dan 7360 Watt. De elektrische aansluiting is aan de rechterachterzijde van het apparaat geplaatst. Voor de stroomaansluiting is een Perilex (5-polig) stekker nodig. Dit zorgt voor een stabiele stroomvoorziening, waardoor de kookplaat optimaal kan functioneren.

Kookzones: 5 zones met 17 kookstanden

De Bosch PXX975DC1E beschikt over 5 kookzones, waarvan er één flexibel is. Dit betekent dat je grotere pannen of zelfs meerdere pannen tegelijk op deze zone kunt plaatsen. Bovendien heeft het apparaat 17 verschillende kookstanden, waardoor je voor elk gerecht de juiste temperatuur kunt kiezen.

Veiligheidsfuncties: kinderveilig en beschermd tegen overkoken

Veiligheid staat voorop bij deze inductiekookplaat. Hij is uitgerust met diverse veiligheidsfuncties zoals een veiligheidsuitschakeling, automatische uitschakeling bij overkoken, kinderbeveiliging en oververhittingsbeveiliging. Dit zorgt voor een zorgeloze kookervaring.

Bereidingskwaliteit: topklasse met PerfectFry BraadSensor

De bereidingskwaliteit van de Bosch PXX975DC1E is van topklasse. Dankzij de PerfectFry BraadSensor blijft de temperatuur in de pan constant, waardoor je altijd een perfect gebakken biefstuk krijgt. Dit, in combinatie met de vele kookstanden, zorgt ervoor dat je gerechten altijd perfect bereid worden.

Panherkenning en pangrootteherkenning: slim en efficiënt

Deze kookplaat beschikt over panherkenning en pangrootteherkenning. Dit betekent dat hij automatisch detecteert waar en hoe groot je pan is en de kookzone daarop aanpast. Dit is niet alleen handig maar ook energiezuinig, omdat je geen onnodige energie verspilt.

Gebruiksgemak: uitgebreide functies voor comfortabel koken

De Bosch PXX975DC1E biedt tal van functies die het koken gemakkelijker maken. Zo is er een boostfunctie voor snel aan de kook brengen van water, een braadzone, braadsensor, warmhoudfunctie en verschillende temperatuurinstellingen. Bovendien heeft het apparaat een duidelijk display en een handige timerfunctie.

Bedieningsmogelijkheden: touchscreen en handige alles uit-knop

De bediening van de kookplaat gaat via een modern touchscreen. Dit is niet alleen stijlvol maar ook erg praktisch. Daarnaast is er een handige alles uit-knop waarmee je in één keer alle kookzones kunt uitschakelen. Ook is er een aan/uit-indicator aanwezig, zodat je altijd weet of het apparaat aan staat.