Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Oranjerood

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Oranjerood

De Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Oranjerood is te koop bij

Review
Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Oranjerood

Review: Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Oranjerood

Introductie

De Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Oranjerood is een losse pan die speciaal ontworpen is voor inductiekoken. Met een wijd uitlopende bodem zorgt deze pan voor een betere warmteverdeling aan de zijkanten. Deze braadpan is ideaal voor het bereiden van heerlijke stoofpotjes voor ongeveer 7 personen. Of je nu graag met vrienden tafelt, een groot gezin hebt of graag voor meerdere keren kookt, deze pan bespaart je tijd en moeite. Gemaakt van duurzaam gietijzer, zorgt deze pan voor een gelijkmatige warmteopbouw en -verdeling. Met de juiste verzorging kun je jarenlang plezier hebben van deze pan.

Formaat en inductiepitje

Let op: de Le Creuset braadpan 32 cm is groot van formaat. Hierdoor is het mogelijk dat het inductiepitje niet de gehele bodem van de pan bedekt. Dit kan invloed hebben op de warmteverdeling tijdens het koken. Houd hier rekening mee bij het gebruik van deze pan op een inductiekookplaat.

Materiaal en onderhoud

De basis van de pan is gemaakt van gietijzer, wat zorgt voor een uitstekende warmteopbouw en -verdeling. Zowel het handvat als de baklaag van de pan zijn ook gemaakt van gietijzer. Het is belangrijk om de pan met de hand te wassen en goed te onderhouden om ervoor te zorgen dat deze lang meegaat. Met de juiste verzorging kun je jarenlang plezier hebben van deze pan.

Geschiktheid voor verschillende kookplaten en oven

De Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Oranjerood is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethoden.

Bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Le Creuset Marmite Braadpan 32 cm Oranjerood is van topklasse. Gemaakt van duurzaam gietijzer, is deze pan stevig en robuust. De pan is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen intensief gebruik. Met de juiste verzorging en onderhoud kun je jarenlang plezier hebben van deze pan.