Inductiekookplaat-info.nl

WMF Profi Koekenpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste WMF Profi Koekenpan 28 cm

De WMF Profi Koekenpan 28 cm is te koop bij

Review
WMF Profi Koekenpan 28 cm

Review: WMF Profi Koekenpan 28 cm

Perfect voor grote stukken vlees en vis

De WMF Profi Koekenpan 28 cm is perfect voor het bakken van grote stukken vlees en vis. Dankzij de roestvrijstalen baklaag krijgen je gerechten een heerlijk krokant laagje. De pan heeft een TransTherm bodem die de hitte goed verspreidt en lang vasthoudt. Hierdoor is er minder energie nodig om de pan warm te houden.

Koelblijvende handgreep

De pan is voorzien van een handgreep die koel blijft tijdens het koken. Hierdoor kun je de pan gemakkelijk optillen en verplaatsen zonder je handen te verbranden.

Makkelijk jus schenken

Dankzij de speciaal ontworpen rand rondom de pan kun je jus eenvoudig over je stukje vlees heen schenken. Dit zorgt voor een mooie presentatie van je gerecht.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven. Je kunt de pan dus gebruiken op elk type kookplaat en zelfs in de oven. Dit maakt de pan zeer veelzijdig in gebruik.

Vaatwasmachinebestendig

Na gebruik kun je de pan gewoon in de vaatwasser zetten. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pan.

Topklasse bouwkwaliteit

De WMF Profi Koekenpan 28 cm heeft een topklasse bouwkwaliteit. Het materiaal van de pan basis en handvat is roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. De baklaag is keramisch en bevat geen antiaanbaklaag. Daarnaast is de pan PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het koken.

Conclusie

De WMF Profi Koekenpan 28 cm is een uitstekende keuze voor het bakken van grote stukken vlees en vis. De pan heeft een goede warmteverdeling en houdt de warmte lang vast. De koelblijvende handgreep en de speciaal ontworpen rand maken het koken met deze pan extra gemakkelijk. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen en vaatwasmachinebestendig. De topklasse bouwkwaliteit zorgt ervoor dat je lang plezier zult hebben van deze pan.