Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Oranjerood

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Oranjerood

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Oranjerood is te koop bij

Review
Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Oranjerood

Review: Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Oranjerood

Perfect voor stoofgerechten

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Oranjerood is de ideale pan voor het bereiden van stoofgerechten voor 6 personen. Dankzij het gietijzeren materiaal wordt de warmte gelijkmatig over de hele pan verspreid, waardoor je gerechten perfect gaar worden.

Gladde binnenkant

De binnenkant van de pan is glad, waardoor ingrediënten niet vastkleven. Dit zorgt ervoor dat je gerechten gemakkelijk uit de pan te halen zijn en dat schoonmaken een eitje is.

Duurzaam materiaal

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan is gemaakt van duurzaam gietijzer, waardoor de pan jarenlang meegaat. Het is wel belangrijk om de pan goed te onderhouden om de kwaliteit te behouden.

Afsluitbare deksel

De pan wordt geleverd met een deksel die de pan helemaal afsluit. Hierdoor blijft het kookvocht binnen in de pan, wat zorgt voor sappige en smaakvolle gerechten.

Gemakkelijk te verplaatsen

Dankzij de grote handgrepen is de pan gemakkelijk te verplaatsen, zelfs met ovenhandschoenen aan. Zo kun je de pan eenvoudig van het fornuis naar de eettafel brengen.

Handafwas

Na het eten kun je de pan het beste met de hand afwassen. Hierdoor behoudt de pan zijn kwaliteit en gaat hij nog langer mee.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan is geschikt voor alle soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast kun je de pan ook in de oven gebruiken.

Topklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan is van topklasse. Het gietijzeren materiaal zorgt voor een stevige en duurzame pan die lang meegaat.