Inductiekookplaat-info.nl

Greenpan Craft Ovale Vispan

Bekijk de goedkoopste Greenpan Craft Ovale Vispan

De Greenpan Craft Ovale Vispan is te koop bij

Review
Greenpan Craft Ovale Vispan

Review: Greenpan Craft Ovale Vispan

Introductie

De GreenPan Craft Ovale Vispan is een losse pan die speciaal is ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten. Met zijn ovale vorm is deze pan ideaal voor het bereiden van grote, hele vissen zoals Sliptong of Schol. Daarnaast is de pan duurzaam geproduceerd en voorzien van een PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag, waardoor je gezonder kunt koken met minder boter of olie.

Ontwerp en functionaliteit

De ovale vorm van de GreenPan Craft Ovale Vispan zorgt voor een groter bakoppervlak dan een normale koekenpan. Hierdoor kun je gemakkelijk grote vissen bereiden zonder dat ze dubbelgevouwen hoeven te worden. De pan is gemaakt van aluminium en heeft twee handvatten, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan hij ook in de oven worden gebruikt tot een temperatuur van 220 graden.

Prestaties

De keramische antiaanbaklaag van de GreenPan Craft Ovale Vispan zorgt ervoor dat je met weinig boter of olie kunt bakken, wat resulteert in gezondere maaltijden. De pan verdeelt de warmte gelijkmatig, waardoor je vis perfect gaar wordt. Bovendien is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is.

Gebruiksgemak

Dankzij de twee handvatten is de GreenPan Craft Ovale Vispan gemakkelijk te hanteren, zelfs wanneer hij vol voedsel zit. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, waardoor je hem op elke kookplaat kunt gebruiken. Bovendien kan de pan ook in de oven worden gebruikt, wat handig is als je je vis wilt afmaken met een knapperig korstje.

Bouwkwaliteit

De GreenPan Craft Ovale Vispan behoort tot de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. De pan is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding. De keramische antiaanbaklaag is van hoge kwaliteit en PFAS-vrij, waardoor je veilig en gezond kunt koken. De pan is stevig en duurzaam, en zal lang meegaan bij normaal gebruik.