Inductiekookplaat-info.nl

GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm

Bekijk de goedkoopste GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm

De GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm is te koop bij

Review
GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm

Review: GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm

Een fijne set voor verschillende gerechten

Met de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm haal je een fijne set in huis waarmee je verschillende gerechten kunt bereiden. De set bestaat uit een pan van 20 cm en een pan van 28 cm. De pan van 20 cm is ideaal voor het bakken van een eitje of een stukje vlees of vis, terwijl de pan van 28 cm geschikt is voor het bakken van grote stukken vlees en vis.

Duurzaam geproduceerde pannen

Wat deze pannenset extra aantrekkelijk maakt, is dat de pannen duurzaam geproduceerd zijn en lang meegaan. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Je hoeft immers niet snel nieuwe pannen aan te schaffen.

PFAS vrije keramische antiaanbaklaag

De pannen zijn voorzien van een PFAS vrije keramische antiaanbaklaag. Dit betekent dat je met weinig boter kunt bakken en dus gezonder kunt koken. Bovendien zorgt de antiaanbaklaag ervoor dat je gerechten niet aan de pan blijven plakken, wat het schoonmaken een stuk makkelijker maakt.

Meer ruimte in de pan dankzij rechte randen

Een ander voordeel van deze pannenset is dat de pannen voorzien zijn van rechte randen. Hierdoor is het bakoppervlak groter en heb je dus meer ruimte in de pan. Dit is vooral handig wanneer je bijvoorbeeld grotere stukken vlees of vis wilt bakken.

Handige panbeschermers

Bij deze pannenset krijg je ook nog eens 2 handige panbeschermers. Hiermee kun je de pannen in elkaar zetten zonder dat ze beschadigen. Dit is vooral handig wanneer je de pannen wilt opbergen of meenemen, bijvoorbeeld tijdens een kampeertrip.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De GreenPan Craft Koekenpannenset is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast zijn de pannen ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pannenset veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens.