Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Kersenrood

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Kersenrood

De Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Kersenrood is te koop bij

Review
Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Kersenrood

Review: Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Kersenrood

Ideaal voor stoofpotten en schaaldieren

De Le Creuset Faitout Braadpan 24 cm Kersenrood is een ideale pan voor het bereiden van stoofpotten en schaaldieren. Dankzij het geëmailleerde gietijzer geleidt de warmte zeer goed en gaart je bereiding langzaam. Dit zorgt voor heerlijk malse en smaakvolle gerechten.

Hermetisch afsluitend deksel

Het plaatstalen deksel van de pan is minder zwaar dan gietijzer, maar sluit hermetisch af. Hierdoor blijft de warmte goed behouden in de pan en koelt je stoofpot niet snel af. Dit zorgt voor een gelijkmatige garing en behoud van smaak.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Le Creuset Faitout Braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Je kunt de pan dus gerust gebruiken op je inductiekookplaat. Daarnaast kun je de pan ook in de oven plaatsen om je stoofpot op temperatuur te houden. Dit maakt de pan zeer veelzijdig in gebruik.

Makkelijk schoon te maken

Na het eten kun je de pan eenvoudig schoonmaken met warm water en wat afwasmiddel. Het geëmailleerde gietijzer zorgt ervoor dat etensresten niet snel aanbakken, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is.

Topklasse bouwkwaliteit

De Le Creuset Faitout Braadpan staat bekend om zijn topklasse bouwkwaliteit. Het gietijzer is duurzaam en gaat lang mee. Daarnaast zorgt het gietijzeren handvat voor een stevige grip tijdens het koken.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

Deze pan is niet alleen geschikt voor inductiekookplaten, maar ook voor keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Hierdoor kun je de pan op vrijwel elke warmtebron gebruiken.

Vaatwasmachinebestendig

De Le Creuset Faitout Braadpan is vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem na gebruik eenvoudig kunt reinigen in de vaatwasser. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pan.