Inductiekookplaat-info.nl

GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm

Bekijk de goedkoopste GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm

De GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm is te koop bij

Review
GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm

Review: GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm

Een goede basisset voor het maken van kleine tot grote gerechten

Met de GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm haal je meteen een goede basisset in huis voor het maken van kleine tot grote gerechten. Deze pannenset is speciaal ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten.

Keramische antiaanbaklaag voor gezond koken

Tijdens het bakken heb je weinig olie nodig dankzij de keramische antiaanbaklaag. Deze gladde baklaag voorkomt namelijk dat je gerecht blijft kleven. Hierdoor kun je gezonder koken zonder het gebruik van veel vet.

Lichtgewicht aluminium pannen die snel opwarmen

De pannen zijn gemaakt van aluminium, een relatief licht materiaal dat snel opwarmt. Hierdoor kun je snel aan de slag met het bereiden van je gerechten. Bovendien zorgt het aluminium voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je gerechten gelijkmatig gaar worden.

Duurzame en PFAS-vrije keramische coating

De PFAS-vrije keramische coating op de bodem van de pannen is duurzaam en gemaakt op basis van natuurlijke materialen. Hierdoor weet je zeker dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het bakken. Je kunt dus met een gerust hart koken en genieten van je maaltijd.

Geschikt voor alle warmtebronnen en vaatwasmachinebestendig

De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor gebruik in de oven. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig reinigen in de vaatwasser, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt.

Stevige RVS handvatten voor veilig gebruik

De pannen zijn voorzien van stevige RVS handvatten, waardoor je de pannen veilig kunt vasthouden tijdens het koken. De handvatten worden niet warm tijdens het bakken, waardoor je je handen niet zult branden.

Bouwkwaliteit: Basisklasse

De bouwkwaliteit van de GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm wordt beschouwd als basisklasse. Dit betekent dat de pannen van goede kwaliteit zijn, maar mogelijk niet de meest luxe of duurzame optie zijn op de markt.