Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart is te koop bij

Review
Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart

Review: Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart

Perfect voor gezinnen en restjes

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart is ideaal voor het bereiden van gerechten voor ongeveer 4 personen. Dit maakt het een perfecte keuze voor gezinnen of wanneer je graag een restje overhoudt voor de volgende dag.

Gelijkmatige warmteverdeling

Deze pan is gemaakt van gietijzer, waardoor de warmte gelijkmatig wordt opgebouwd en verdeeld. Dit maakt de pan uitermate geschikt voor stoofgerechten. Je kunt bijvoorbeeld heerlijke hachee of een verse pastasaus bereiden.

Duurzaamheid

Gietijzer is een zeer duurzaam materiaal. Als je deze pan goed onderhoudt, kan hij jarenlang meegaan, misschien zelfs generaties lang. Dit maakt het een goede investering voor de lange termijn.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Je kunt de pan ook veilig gebruiken in de oven, op elke gewenste temperatuur.

Druipringen in de deksel

De deksel van deze pan is voorzien van druipringen. Deze zorgen ervoor dat het kookvocht gelijkmatig over het gerecht wordt verdeeld. Hierdoor blijft het vlees lekker mals en gaart het gelijkmatig.

Materiaal en specificaties

De basis van de pan is gemaakt van gietijzer, evenals het handvat. Helaas is er geen informatie beschikbaar over het materiaal van de baklaag en het type baklaag. De pan is vaatwasmachinebestendig, maar heeft geen koude greep, afgietsysteem of literaanduiding.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze pan is geschikt voor inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Je kunt de pan ook veilig gebruiken in de oven.

Bouwkwaliteit: Topklasse

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 24 cm Zwart staat bekend om zijn uitstekende bouwkwaliteit. Dit merk staat al jarenlang bekend om zijn hoogwaardige pannen, en deze pan is daar geen uitzondering op.