Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Les Forgees Crepespan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Les Forgees Crepespan 28 cm

De Le Creuset Les Forgees Crepespan 28 cm is te koop bij

Review
Le Creuset Les Forgees Crepespan 28 cm

Review: Le Creuset Les Forgees Crepespan 28 cm

Traditioneel smeedwerk gecombineerd met moderne technieken

De crepespan van Le Creuset is onderdeel van de productlijn De Forgeés. Deze serie kenmerkt zich door pannen die worden gemaakt uit gesmeed aluminium en lang meegaan. Zowel de binnen- als buitenkant zijn geanoniseerd, wat de voedselveiligheid garandeert en de pan sterk maakt.

Sterke antiaanbaklaag

Om ervoor te zorgen dat je pannenkoek niet blijft plakken aan de pan heeft Le Creuset gezorgd voor een sterke antiaanbaklaag. Ben je bezorgd over schadelijke stoffen in traditionele antiaanbaklagen? Deze Le Creuset crepespan voldoet aan de strengste voedsel- en productvoorschriften om jou onbezorgd te laten genieten van je eigengemaakte pannenkoeken.

Optimale warmteverdeling

De dikke bodem van de pan zorgt voor een optimale verdeling van de warmte om snel en gelijkmatig te bakken. De Le Creuset crepespan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en zal gegarandeerd niet kromtrekken. Zo geniet je jarenlang van een robuuste pannenkoekenpan die ervoor zorgt dat jij een echte professional voelt.

Geschikt voor diverse warmtebronnen

De Le Creuset crepespan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven.

Materiaal en bouwkwaliteit

De basis van de pan is gemaakt van aluminium, het handvat is gemaakt van RVS en de baklaag is gemaakt van PTFE. De pan heeft een standaard antiaanbaklaag en is niet PFAS-vrij. De Le Creuset crepespan is vaatwasmachinebestendig en heeft geen koude greep of afgietsysteem. Er is geen literaanduiding aanwezig op de pan. De bouwkwaliteit van de pan wordt als middenklasse beschouwd.