Inductiekookplaat-info.nl

BK Bold Koekenpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste BK Bold Koekenpan 28 cm

De BK Bold Koekenpan 28 cm is te koop bij

Review
BK Bold Koekenpan 28 cm

Review: BK Bold Koekenpan 28 cm

Een veelzijdige pan voor inductie

De BK Bold Koekenpan 28 cm is een losse pan die speciaal ontworpen is voor gebruik op inductiekookplaten. Met deze pan kun je gemakkelijk 2 stukken rood vlees dichtschroeien, dankzij de roestvrijstalen baklaag. Deze baklaag zorgt ervoor dat de knapperigheid en sappen van het vlees behouden blijven. Daarnaast is de pan geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, inclusief de oven tot aan 160 graden Celsius.

Veilig en handig in gebruik

De BK Bold Koekenpan 28 cm is niet alleen functioneel, maar ook veilig en handig in gebruik. De pan heeft een licht gewicht en een kunststof handgreep, waardoor je de pan veilig kunt verplaatsen van het fornuis naar de eettafel. Bovendien blijft de handgreep koel tijdens het bakken, waardoor je je handen niet zult verbranden.

Makkelijk schoon te maken

Na het bakken kun je de BK Bold Koekenpan 28 cm het beste met de hand afwassen. Hiermee verleng je de levensduur van de pan. Gelukkig is de pan vaatwasmachinebestendig, dus als je een keer minder tijd hebt, kun je de pan ook in de vaatwasser reinigen.

Sterke en duurzame materialen

De pan heeft een basis van roestvrij staal, wat zorgt voor een sterke en duurzame constructie. Het handvat is gemaakt van kunststof, wat ervoor zorgt dat het handvat koel blijft tijdens het bakken. De baklaag van de pan is ook gemaakt van roestvrij staal en heeft geen antiaanbaklaag. Dit maakt de pan PFAS-vrij, wat goed is voor het milieu.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

De BK Bold Koekenpan 28 cm is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pan zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethodes.

Bouwkwaliteit van basisklasse

De bouwkwaliteit van de BK Bold Koekenpan 28 cm wordt geclassificeerd als basisklasse. Dit betekent dat de pan een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft en geschikt is voor dagelijks gebruik. Hoewel de pan geen luxe extra functies heeft, voldoet hij aan de basisbehoeften van een goede koekenpan.