Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Kersenrood

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Kersenrood

De Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Kersenrood is te koop bij

Review
Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Kersenrood

Review: Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Kersenrood

Perfect voor gezinnen en restjes

In de Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Kersenrood bereid je gerechten voor ongeveer 4 personen. Ideaal voor een gezin of wanneer je graag een restje overhoudt voor de volgende dag.

Gelijkmatige warmteverdeling

De pan is van gietijzer, zodat 'ie de warmte gelijkmatig opbouwt en verdeelt. Hierdoor is de pan erg geschikt voor stoofgerechten. Maak bijvoorbeeld hachee of een verse pastasaus.

Duurzaamheid en kwaliteit

Gietijzer is ook erg duurzaam. Als je de pan goed onderhoudt, gaat 'ie jarenlang en misschien zelfs generaties mee. De bouwkwaliteit van deze pan is topklasse.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan iedere temperatuur. Dit maakt de pan veelzijdig en handig in gebruik.

Druipringen voor gelijkmatige verdeling van kookvocht

In de deksel zitten druipringen die het kookvocht gelijkmatig over het gerecht verdelen. Zo blijft het vlees lekker mals en gaart het gelijkmatig.

Makkelijk schoon te maken

De pan is vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen. Geen gedoe met handafwas!

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De Le Creuset Ronde Braadpan is geschikt voor inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast kun je de pan ook in de oven gebruiken.

Geen literaanduiding en koude greep

De pan heeft geen literaanduiding, wat sommige mensen als een nadeel kunnen ervaren. Daarnaast heeft de pan geen koude greep, dus je moet oppassen bij het vastpakken van de hete pan.