Inductiekookplaat-info.nl

MAKUS Marble 60 cm

Bekijk de goedkoopste MAKUS Marble 60 cm

De MAKUS Marble 60 cm is te koop bij

Review
MAKUS Marble 60 cm

MAKUS Marble 60 cm Review

De MAKUS Marble 60 cm kookplaat is zonder twijfel een opvallend element in elke keuken. Met zijn unieke marmeren design, dat van kleur verandert afhankelijk van de lichtinval, biedt deze kookplaat niet alleen hoogwaardige functionaliteit, maar ook esthetische schoonheid. Naast zijn prachtige uiterlijk beschikt deze kookplaat over veelzijdige functies die het koken vergemakkelijken en de veiligheid verbeteren.

Type en plaatsing: inbouw met een uniek marmeren design

De MAKUS Marble 60 cm is een inductiekookplaat die bedoeld is voor inbouw. Wat deze kookplaat onderscheidt van anderen is zijn unieke marmeren design. Dit ontwerp verandert van kleur in verschillende lichtomstandigheden, waardoor je keuken elke keer een nieuwe uitstraling krijgt. De keuze voor een inbouwontwerp zorgt voor een naadloze integratie met je keukenwerkblad en draagt bij aan een strakke en moderne uitstraling.

Aansluitingen: 2 fasen met Perilex stekker

Deze kookplaat vereist een 2-fasen aansluiting en maakt gebruik van een Perilex stekker, wat betekent dat je een 5-polige aansluiting nodig hebt. De elektrische aansluiting bevindt zich in het midden van het apparaat. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat je de juiste aansluiting in jouw keuken hebt voordat je deze kookplaat installeert.

Kookzones: 4 zones met 10 kookstanden en flexibiliteit

Met vier kookzones biedt de MAKUS Marble voldoende ruimte voor verschillende potten en pannen. Bovendien kun je met tien kookstanden nauwkeurig de juiste temperatuur kiezen voor elke kooktaak. Een opmerkelijke functie is de mogelijkheid om de rechterkookzones te koppelen, waardoor je een langwerpige zone creëert, ideaal voor grote braadsledes en grillplaten.

Veiligheidsfuncties: uitgebreide bescherming tijdens het koken

Veiligheid is een topprioriteit bij deze kookplaat. Functies zoals veiligheidsuitschakeling, automatische uitschakeling bij overkoken en kinderbeveiliging zorgen voor gemoedsrust tijdens het koken. Bovendien is er een oververhittingsbeveiliging en restwarmte-indicatie die je informeert over de warmte van elke zone na het koken.

Bereidingskwaliteit: topklasse voor culinaire hoogstandjes

De bereidingskwaliteit van de MAKUS Marble kookplaat is onmiskenbaar topklasse. Hiermee kun je met gemak diverse gerechten bereiden, van het sudderen van sauzen tot het bakken van vlees. Dankzij de aankookautomaat schakelt de kookplaat automatisch terug wanneer het water kookt, wat voorkomt dat pannen overkoken.

Panherkenning: automatische aanpassingen voor efficiënt koken

Deze inductiekookplaat is uitgerust met panherkenning en pangrootteherkenning. Hierdoor past de kookplaat zich automatisch aan de grootte van je pan aan, wat zorgt voor een gelijkmatige verhitting en energiebesparing.

Gebruiksgemak: veelzijdige functies voor elke kooktaak

Of je nu snel water wilt koken met de boostfunctie, vlees wilt braden met de braadzone en braadsensor, of gerechten warm wilt houden met de warmhoudfunctie; deze kookplaat heeft het allemaal. De automatische temperatuurinstelling, het display en de timer maken het koken nog gemakkelijker.

Bedieningsmogelijkheden: intuïtieve tiptoetsen en schuifregelaar

De MAKUS Marble kookplaat is uitgerust met moderne bedieningsmogelijkheden zoals tiptoetsen en een schuifregelaar. Dit zorgt voor een gemakkelijke en intuïtieve bediening. Daarnaast beschikt de kookplaat over een handige 'alles uit'-knop en een aan/uit-indicator.