Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Nordica Kookpan 20 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Nordica Kookpan 20 cm

De Tefal Nordica Kookpan 20 cm is te koop bij

Review
Tefal Nordica Kookpan 20 cm

Tefal Nordica Kookpan 20 cm - Een praktische en veelzijdige inductiepan

Praktisch afgietsysteem en handige literaanduiding

De Tefal Nordica Kookpan 20 cm is een handige pan die gebruik maakt van een praktisch afgietsysteem. Met dit formaat pan kun je gemakkelijk een gerecht bereiden voor ongeveer 3 personen. De platte deksel van de pan heeft handgrepen en gaatjes aan de zijkant, waardoor afgieten eenvoudig en veilig is. Bovendien is de deksel gemaakt van glas, waardoor je het kookproces nauwlettend in de gaten kunt houden zonder warmte te verliezen. Daarnaast heeft de pan een handige literaanduiding, zodat je ingrediënten direct in de pan kunt afmeten.

Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie

De Tefal Nordica Kookpan 20 cm is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, waaronder inductie. Dit betekent dat je de pan kunt gebruiken op een inductiekookplaat, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt om in de oven te gebruiken tot een temperatuur van 210 graden.

Hoogwaardige materialen en bouwkwaliteit

De pan heeft een basis van RVS, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding en duurzaamheid. Zowel de pan als het handvat zijn gemaakt van RVS, wat zorgt voor een stevige en comfortabele grip tijdens het koken. De pan heeft geen antiaanbaklaag, maar is wel PFAS-vrij. Dit betekent dat je gezond en veilig kunt koken zonder schadelijke stoffen. Bovendien is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem gemakkelijk kunt reinigen.

Conclusie

De Tefal Nordica Kookpan 20 cm is een praktische en veelzijdige pan die geschikt is voor inductie en andere warmtebronnen. Het afgietsysteem en de handige literaanduiding maken het koken met deze pan eenvoudig en veilig. Daarnaast is de pan gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een goede bouwkwaliteit. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede inductiepan.