Inductiekookplaat-info.nl

WMF Comfort Line Kookpan hoog 24 cm

Bekijk de goedkoopste WMF Comfort Line Kookpan hoog 24 cm

De WMF Comfort Line Kookpan hoog 24 cm is te koop bij

Review
WMF Comfort Line Kookpan hoog 24 cm

Review: WMF Comfort Line Kookpan hoog 24 cm

Introductie

De WMF Comfort Line Kookpan hoog 24 cm is een losse pan die speciaal is ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten. Met een ruime inhoud van 5 liter is deze pan ideaal voor het bereiden van gerechten voor grote gezelschappen. De pan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor hij duurzaam, zuurbestendig, vormvast, hygiënisch en smaakneutraal is. Daarnaast is de pan geschikt voor gebruik in de oven tot 250 graden Celsius. Met de glazen deksel kun je het kookproces gemakkelijk in de gaten houden, zonder de deksel op te tillen en warmte te verliezen. De universele bodem zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en houdt deze lang vast. De koude grepen maken het eenvoudig om de pan op te tillen, zelfs wanneer deze warm is. Na gebruik kan de pan eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasser.

Materiaal en bouwkwaliteit

De pan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor een uitstekende bouwkwaliteit. Het materiaal is duurzaam, zuurbestendig en vormvast, waardoor de pan lang meegaat. Bovendien is roestvrij staal hygiënisch en smaakneutraal, waardoor het geen invloed heeft op de smaak van je gerechten. Zowel de pan als het handvat zijn gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een uniforme uitstraling en een goede grip tijdens het koken.

Gebruiksgemak

De WMF Comfort Line Kookpan is zeer gebruiksvriendelijk. De pan kan worden gebruikt op alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je gerechten gemakkelijk kunt afmaken of warm kunt houden. Het afgietsysteem ontbreekt bij deze pan, maar de literaanduiding maakt het eenvoudig om de juiste hoeveelheid vloeistof toe te voegen. De koude grepen zorgen ervoor dat je de pan veilig kunt oppakken, zelfs wanneer deze warm is. Na gebruik kan de pan eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasser, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt.