Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Apollo 7 Wokpan 30 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Apollo 7 Wokpan 30 cm

De Demeyere Apollo 7 Wokpan 30 cm is te koop bij

Review
Demeyere Apollo 7 Wokpan 30 cm

Demeyere Apollo 7 Wokpan 30 cm - Een uitstekende keuze voor Aziatische maaltijden

Zeer goede warmteverdeling

De Demeyere Apollo 7 Wokpan 30 cm is speciaal ontworpen voor het bereiden van Aziatische maaltijden. De pan is opgebouwd uit 7 lagen die doorlopen tot aan de rand, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over de gehele oppervlakte. Dit zorgt ervoor dat vlees en groenten snel gaar worden en toch knapperig blijven.

Duurzaam en gemakkelijk te reinigen

De pan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een totale dikte van 2,3 millimeter. Het handvat van de Demeyere Wokpan is gelast in plaats van geschroefd, waardoor vuil en vet geen kans krijgen om zich te nestelen. Bovendien is de pan afgewerkt met een oppervlaktebehandeling, waardoor hij gemakkelijk te reinigen is en het roestvrij staal zijn zilverwitte glans behoudt, zelfs na jarenlang gebruik.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De Demeyere Apollo 7 Wokpan is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je hem voor verschillende bereidingsmethoden kunt gebruiken.

Geen antiaanbaklaag, maar PFAS-vrij

De Demeyere Apollo 7 Wokpan heeft geen antiaanbaklaag, maar is wel PFAS-vrij. Dit betekent dat je gezond kunt koken zonder je zorgen te maken over schadelijke stoffen die in je voedsel terecht kunnen komen.

Topklasse bouwkwaliteit

De Demeyere Apollo 7 Wokpan staat bekend om zijn topklasse bouwkwaliteit. De pan is stevig en duurzaam, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik.

Vaatwasmachinebestendig en geen koude greep

De Demeyere Apollo 7 Wokpan is vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem gemakkelijk kunt reinigen na gebruik. Daarnaast heeft de pan geen koude greep, wat betekent dat het handvat niet snel warm wordt tijdens het koken.