Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Renew On Keramische pannenkoekenpan 25 cm Zwart

Bekijk de goedkoopste Tefal Renew On Keramische pannenkoekenpan 25 cm Zwart

De Tefal Renew On Keramische pannenkoekenpan 25 cm Zwart is te koop bij

Review
Tefal Renew On Keramische pannenkoekenpan 25 cm Zwart

Tefal Renew On Keramische pannenkoekenpan 25 cm Zwart - Review

Milieubewust pannenkoeken bakken

Met de Tefal Renew On Keramische Pannenkoekenpan 25 cm Zwart bak je voortaan milieubewust pannenkoeken, dankzij het materiaal. De pan is namelijk gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium. Dit is een geweldige eigenschap voor mensen die graag duurzame producten willen gebruiken in hun keuken.

Sterke keramische baklaag

De keramische baklaag van deze pan is tot 20 keer sterker dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal pannen. Dit betekent dat de baklaag krasbestendig is en minder snel slijt. Dit is een groot voordeel, omdat je zo langer van je pan kunt genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beschadigingen.

Handige Thermo-Signal stip

De Tefal Renew On Keramische Pannenkoekenpan is voorzien van een handige Thermo-Signal stip. Deze stip kleurt effen rood wanneer de pan op temperatuur is. Dit is erg handig, omdat je zo niet meer je hand boven de pan hoeft te houden om te controleren of hij warm genoeg is. Dit bespaart tijd en voorkomt onnodig risico op verbranding.

Gemakkelijk pannenkoeken omdraaien

Dankzij de speciale gietranden van deze pan kun je de pannenkoek tijdens het bakken gemakkelijk omdraaien. Dit zorgt ervoor dat je pannenkoeken mooi gelijkmatig gebakken worden aan beide kanten. Dit is vooral handig voor mensen die graag perfect gebakken pannenkoeken willen serveren.

Vaatwasmachinebestendig

Na het bakken van je pannenkoeken kun je de Tefal Renew On Keramische Pannenkoekenpan eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pan. Let er wel op dat je de pan op de juiste manier in de vaatwasser plaatst om beschadigingen te voorkomen.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze pan is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is hij ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de Tefal Renew On Keramische Pannenkoekenpan zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens.