Inductiekookplaat-info.nl

Zwilling Resto 3 Pannenset 4-delig

Bekijk de goedkoopste Zwilling Resto 3 Pannenset 4-delig

De Zwilling Resto 3 Pannenset 4-delig is te koop bij

Review
Zwilling Resto 3 Pannenset 4-delig

Zwilling Resto 3 Pannenset 4-delig: Een complete set voor inductie

Voorgerechten in een handomdraai

Met de Zwilling Resto 3 Pannenset 4-delig haal jij in één keer 4 pannen in huis. Met de steelpan, soeppan en 2 kookpannen zet jij zo een uitgebreid voorgerecht op tafel.

Geschikt voor iedere kookplaat

Deze startset is geschikt voor ieder type kookplaat, ook inductie. Je kunt de pannen dus zonder problemen gebruiken op jouw inductiekookplaat. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor keramische, elektrische en gasfornuizen.

Ook te gebruiken in de oven

Niet alleen kun je deze pannen op verschillende kookplaten gebruiken, maar je kunt ze ook probleemloos in de oven zetten. Handig als je een gerecht wilt afbakken of warm wilt houden.

Gelijkmatige warmteverdeling

De bodem van de pannen verdeelt de warmte gelijkmatig, waardoor jouw saus of soep perfect gaar wordt. Geen zorgen meer over hete plekken of aangebrande gerechten.

Gemakkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de pannen gemakkelijk schoonmaken. Je kunt ze gerust in de vaatwasser zetten om ze te reinigen. Door de gelaste handgrepen blijft er geen vuil hangen, waardoor je ze ook vliegensvlug met de hand schoon kunt maken.

Hoogwaardige materialen

De pan basis en handvatten zijn gemaakt van RVS, wat zorgt voor een goede kwaliteit en duurzaamheid. Helaas is er geen informatie beschikbaar over het materiaal van de baklaag en het type baklaag.

Geschikt voor inductie en andere kookplaten

Deze pannenset is speciaal ontworpen voor inductiekookplaten, maar kan ook gebruikt worden op andere kookplaten zoals keramische, elektrische en gasfornuizen. Hierdoor is de set veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens.

Middenklasse bouwkwaliteit

De Zwilling Resto 3 Pannenset 4-delig heeft een middenklasse bouwkwaliteit. Hoewel de materialen van goede kwaliteit zijn, ontbreekt er informatie over de baklaag. Dit kan invloed hebben op de duurzaamheid en anti-aanbak eigenschappen van de pannen.