Inductiekookplaat-info.nl

GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Bekijk de goedkoopste GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

De GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is te koop bij

Review
GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Review: GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Sterke en krasbestendige pannen

Met de GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm haal je in één keer 2 sterke koekenpannen in huis. De pannen hebben namelijk een keramische baklaag. Hierdoor zijn ze krasbestendig en zijn ze bestand tegen hoge temperaturen.

Geschikt voor verschillende gerechten

In de kleine koekenpan bak je aardappelen voor 2 personen. Je bakt 2 grote stukken vlees in de grote koekenpan. De pannen zijn dus geschikt voor verschillende gerechten en hoeveelheden.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De pannen gebruik je op alle warmtebronnen, waaronder op inductie. Dit maakt de pannenset veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten keukens.

Veilig en handig in gebruik

De kunststoffen handgreep van de pannen warmt tijdens het bakken niet op. Zo verplaats je ze veilig naar de eettafel. Daarnaast zijn de pannen vaatwasmachinebestendig, maar voor een langere levensduur wordt aangeraden om ze met de hand af te wassen.

Materialen en specificaties

De pan basis is gemaakt van aluminium, het handvat is van kunststof en de baklaag is keramisch. De keramische antiaanbaklaag is PFAS-vrij. De pannen hebben geen afgietsysteem en literaanduiding. Ze zijn geschikt voor inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Helaas zijn ze niet geschikt voor gebruik in de oven. De bouwkwaliteit van de pannen is basisklasse.