Inductiekookplaat-info.nl

WMF Macao Wokpan/Wadjan met Deksel 36 cm

Bekijk de goedkoopste WMF Macao Wokpan/Wadjan met Deksel 36 cm

De WMF Macao Wokpan/Wadjan met Deksel 36 cm is te koop bij

Review
WMF Macao Wokpan/Wadjan met Deksel 36 cm

Review: WMF Macao Wokpan/Wadjan met Deksel 36 cm

De Aziatische keuken in huis

Met de WMF Wok/Wadjan Macao 36 cm 4-delig haal je de Aziatische keuken in huis. Deze zeer complete wokset gebruik je voor het wokken of stomen van traditionele Aziatische gerechten. De Wadjan, stoominzet en -rek zijn volledig uitgevoerd in zeer duurzaam 18/10 roestvrijstaal om er jarenlang mee te doen. Dankzij de glazen deksel heb je daarnaast altijd zicht op je ingrediënten.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

De WMF Wok/Wadjan Macao 36 cm 4-delig is geschikt voor gas-, inductie-, keramische en elektrische warmtebronnen. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten keukens. Of je nu een inductiekookplaat, keramische kookplaat, elektrische kookplaat of gasfornuis hebt, deze wokpan kan overal gebruikt worden.

Vaatwasmachinebestendig en duurzaam

De pan is vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen na gebruik. Het materiaal van de pan basis, handvat en baklaag is allemaal gemaakt van duurzaam roestvrijstaal. Hierdoor gaat de pan lang mee en kun je er jarenlang van genieten.

Geen antiaanbaklaag en PFAS-vrij

De WMF Wok/Wadjan Macao 36 cm 4-delig heeft geen antiaanbaklaag. Dit kan een voordeel zijn voor mensen die liever geen gebruik maken van pannen met een antiaanbaklaag. Daarnaast is de pan PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen in de pan aanwezig zijn.

Geschikt voor verschillende kookplaten

De pan is geschikt voor inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten keukens. Of je nu een moderne inductiekookplaat hebt of een traditioneel gasfornuis, deze wokpan kan op alle warmtebronnen gebruikt worden.

Bouwkwaliteit: Topklasse

De bouwkwaliteit van de WMF Wok/Wadjan Macao 36 cm 4-delig is topklasse. Het gebruik van duurzaam roestvrijstaal zorgt ervoor dat de pan stevig en robuust is. Je kunt erop vertrouwen dat deze wokpan lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik.