Inductiekookplaat-info.nl

WMF Diadem Plus Pannenset 5-delig

Bekijk de goedkoopste WMF Diadem Plus Pannenset 5-delig

De WMF Diadem Plus Pannenset 5-delig is te koop bij

Review
WMF Diadem Plus Pannenset 5-delig

Review: WMF Diadem Plus Pannenset 5-delig

Stijlvolle en duurzame pannenset

Met de WMF Diadem Plus Pannenset 5-delig haal je een stijlvolle kookpannenset in huis, dankzij de bolvormige vorm. De pannenset bestaat uit 1 steelpan en 4 verschillende kookpannen. Zo warm je in de steelpan saus op en kook je in de andere pannen groenten en aardappelen.

Bestand tegen een stootje

Deze pannen zijn bestand tegen een stootje, dankzij het Cromargan materiaal. Dit materiaal is namelijk gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en hierdoor duurzaam. Je kunt dus met een gerust hart de pannen gebruiken zonder bang te zijn dat ze snel beschadigen.

Gelijkmatige en snelle warmteverspreiding

De warmte verspreidt gelijkmatig en snel in de pan, door de TransTherm-bodem. Dit zorgt ervoor dat je gerechten gelijkmatig gaar worden en voorkomt hotspots in de pan. Hierdoor kun je met precisie koken en de gewenste resultaten behalen.

Meegeleverde glazen deksels

Met de meegeleverde glazen deksels houd je het kookproces goed in de gaten. Je kunt gemakkelijk zien hoe je gerechten zich ontwikkelen zonder de deksels telkens op te hoeven tillen. Dit bespaart tijd en energie tijdens het koken.

Vaatwasmachinebestendig

Ben je klaar met koken? Geen zorgen, de vaatwasmachine reinigt de pannen voor je. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pannen. Je kunt ze gewoon in de vaatwasser plaatsen en ze komen er weer schoon en glanzend uit.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze pannenset is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramische, elektrische en gasfornuizen. Daarnaast zijn de pannen ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pannenset veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethoden.

Bouwkwaliteit: Topklasse

De bouwkwaliteit van de WMF Diadem Plus Pannenset 5-delig is van topklasse. Het gebruik van hoogwaardig roestvrijstaal en de duurzame constructie zorgen ervoor dat deze pannen lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik. Je kunt dus jarenlang plezier hebben van deze pannenset.