Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Industry 5 Kookpan 20 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Industry 5 Kookpan 20 cm

De Demeyere Industry 5 Kookpan 20 cm is te koop bij

Review
Demeyere Industry 5 Kookpan 20 cm

Demeyere Industry 5 Kookpan 20 cm - Een robuuste pan voor inductie

Robuuste pan met uitstekende warmteverdeling

De Demeyere Industry 5 Kookpan 20 cm is een robuuste pan waar je veel plezier van hebt in de keuken. De bodem is opgebouwd uit 5 lagen die doorloopt tot de rand voor een zeer goede en gelijkmatige warmteverdeling. Hierdoor verbruik je minder energie, doordat je de warmtebron terugschakelt wanneer de pan op temperatuur is.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Je kunt deze pan gebruiken op iedere warmtebron, inclusief inductie en in de oven tot 280 graden Celsius. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende kooktechnieken.

Gelaste handvatten voor hygiëne

De handvatten van de pan zijn gelast, waardoor vuil en vet geen kans krijgen om zich te nestelen. Dit zorgt voor een hygiënische kookervaring en maakt het schoonmaken van de pan eenvoudig.

Oppervlaktebehandeling voor behoud van uiterlijk

De pan is afgewerkt met een oppervlaktebehandeling, waardoor het roestvrij staal zilverwit blijft. Dit zorgt ervoor dat de pan er ook na veelvuldig gebruik nog mooi uitziet.

Vaatwasmachinebestendig

Na gebruik kun je de pan eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine. Dit bespaart tijd en moeite bij het schoonmaken van de pan.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

De Demeyere Industry 5 Kookpan 20 cm is geschikt voor inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Hierdoor kun je de pan gebruiken op de kookplaat die jij hebt.

Geschikt voor ovengebruik

Deze pan is ook geschikt voor gebruik in de oven. Je kunt de pan dus gebruiken om gerechten te bereiden die zowel op het fornuis als in de oven moeten worden gekookt.

Topklasse bouwkwaliteit

De Demeyere Industry 5 Kookpan 20 cm heeft een topklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pan duurzaam is en lang meegaat. Je kunt dus lang plezier hebben van deze pan in je keuken.