Inductiekookplaat-info.nl

GreenPan Craft Wokpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste GreenPan Craft Wokpan 28 cm

De GreenPan Craft Wokpan 28 cm is te koop bij

Review
GreenPan Craft Wokpan 28 cm

Review: GreenPan Craft Wokpan 28 cm

Duurzaam en veelzijdig

De GreenPan Craft Wokpan 28 cm is een ideale pan voor het roerbakken van vlees, vis en groenten. Deze pan is duurzaam geproduceerd en gaat lang mee. De pan is voorzien van een PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag, waardoor je met weinig boter of olie kunt bakken en gezonder kunt koken. De rechte randen van de pan zorgen voor een groter bakoppervlak, wat meer ruimte in de pan betekent. Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan ook in de oven worden gebruikt tot 220 graden Celsius. Na gebruik kun je de pan gewoon in de vaatwasser reinigen.

Materialen en specificaties

De basis van de pan is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding. Het handvat van de pan is ook gemaakt van aluminium, wat ervoor zorgt dat het handvat niet warm wordt tijdens het koken. De pan heeft een keramische antiaanbaklaag, die PFAS-vrij is. Dit betekent dat je gezonder kunt koken zonder schadelijke stoffen. De pan is vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken na gebruik gemakkelijk maakt. Helaas heeft de pan geen afgietsysteem en literaanduiding.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De GreenPan Craft Wokpan 28 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Dit maakt de pan zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven tot 220 graden Celsius. Dit geeft je de vrijheid om verschillende gerechten te bereiden.

Bouwkwaliteit en conclusie

De GreenPan Craft Wokpan 28 cm valt in de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. Hoewel de pan duurzaam is geproduceerd en een PFAS-vrije antiaanbaklaag heeft, ontbreken enkele handige functies zoals een afgietsysteem en literaanduiding. Desondanks is de pan veelzijdig en geschikt voor alle warmtebronnen, wat het een goede keuze maakt voor dagelijks gebruik in de keuken.