Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm

De Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm is te koop bij

Review
Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm

Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm

Introductie

De Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm is een set van 2 bakpannen die speciaal ontworpen zijn voor gebruik op inductiekookplaten. Met deze pannenset kun je gelijktijdig vlees bakken in de ene pan en aardappelschijfjes in de andere pan. Beide pannen hebben een dikke aluminium bodem die zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Daarnaast zijn de pannen voorzien van een anti-aanbaklaag, waardoor je gerechten niet aanbakken.

Belangrijkste kenmerken

- Pannenset bestaande uit 2 bakpannen (24 cm en 28 cm) - Dikke aluminium bodem voor snelle en gelijkmatige warmteverdeling - Anti-aanbaklaag voorkomt aanbakken van gerechten - Gebruik van kunststof en houten kookgerei aanbevolen om beschadiging van de anti-aanbaklaag te voorkomen - Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie - Vaatwasmachinebestendig, maar handafwas wordt aanbevolen voor langdurig gebruik

Materiaal en bouwkwaliteit

De panbasis van de Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding. Het handvat van de pan is gemaakt van kunststof, waardoor het niet warm wordt tijdens het koken. De pannen hebben een standaard antiaanbaklaag, die ervoor zorgt dat gerechten niet aanbakken. De bouwkwaliteit van deze pannenset wordt als middenklasse beschouwd.

Geschiktheid voor verschillende warmtebronnen

De Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast zijn de pannen ook geschikt voor gebruik in de oven.

Onderhoud en reiniging

De pannen zijn vaatwasmachinebestendig, maar voor langdurig gebruik wordt handafwas aanbevolen. Het gebruik van kunststof en houten kookgerei wordt aanbevolen om beschadiging van de anti-aanbaklaag te voorkomen. Het gebruik van metalen kookgerei kan de anti-aanbaklaag mogelijk beschadigen.