Inductiekookplaat-info.nl

BK Simply Ceramic Pannenset 11-delig

Bekijk de goedkoopste BK Simply Ceramic Pannenset 11-delig

De BK Simply Ceramic Pannenset 11-delig is te koop bij

Review
BK Simply Ceramic Pannenset 11-delig

Review: BK Simply Ceramic Pannenset 11-delig

Veelzijdige pannenset voor iedere type bereiding

Met de BK Simply Ceramic Pannenset 11-delig haal je een complete set pannen in huis voor iedere type bereiding. In de doos vind je 2 koekenpannen, een hapjespan, een steelpan, 4 spatels en 2 pannenbeschermers. Dit is erg handig, want je kunt meteen aan de slag met koken.

Sterke keramische baklaag

De pannen in deze set zijn voorzien van een sterke keramische baklaag. Dit betekent dat ze PFAS vrij zijn en geen schadelijke chemische stoffen bevatten. Bovendien zorgt de keramische laag ervoor dat de pannen lang meegaan. Dit is een groot pluspunt, omdat je zo lang plezier hebt van je pannenset.

Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie

De BK Simply Ceramic Pannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie. Dit betekent dat je de pannen kunt gebruiken op zowel inductiekookplaten als keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit maakt de set erg veelzijdig en geschikt voor iedere keuken.

Pannenbeschermers voor het opbergen

Na het koken kun je de pannenbeschermers gebruiken om de pannen op te bergen. Door de pannenbeschermers tussen de pannen te leggen, voorkom je dat de lagen beschadigd raken. Dit is erg handig, omdat je zo langer plezier hebt van je pannenset.

Aluminium basis en kunststof handvatten

De pannen in deze set hebben een aluminium basis en kunststof handvatten. Dit zorgt ervoor dat de pannen licht van gewicht zijn en gemakkelijk te hanteren. Bovendien zijn de pannen vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken een stuk eenvoudiger maakt.

Geschikt voor diverse warmtebronnen, maar niet voor de oven

De BK Simply Ceramic Pannenset is geschikt voor diverse warmtebronnen, zoals inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Echter, de pannen zijn niet geschikt voor gebruik in de oven. Dit is iets om rekening mee te houden als je vaak gerechten in de oven bereidt.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de BK Simply Ceramic Pannenset wordt als middenklasse beschouwd. Dit betekent dat de pannen van goede kwaliteit zijn, maar mogelijk niet zo duurzaam zijn als pannen van hogere kwaliteit. Desondanks biedt de set een goede prijs-kwaliteitverhouding.