Inductiekookplaat-info.nl

ATAG BIH07471EV

Bekijk de goedkoopste ATAG BIH07471EV

De ATAG BIH07471EV is te koop bij

Review
ATAG BIH07471EV

Review van ATAG BIH07471EV inductiekookplaat

De ATAG BIH07471EV is een 70 cm brede inductiekookplaat met vier kookzones en talloze handige functies zoals Bridge functie, warmhoudfunctie en kinderbeveiliging. Dit product is een goede keuze voor mensen die zowel flexibiliteit als kwaliteit willen. Het is uitgerust met 10 kookstanden en verschillende veiligheidsfeatures. Echter, het mist een paar geavanceerde functies zoals pangrootteherkenning en braadsensor.

Type en plaatsing: Inbouw kookplaat met flexibele opstelling

De ATAG BIH07471EV is een inbouw inductiekookplaat, wat betekent dat je het in een nis kunt plaatsen. Het is 70 cm breed maar heeft een nisvereiste van slechts 56 cm, waardoor je meer ruimte hebt voor grote pannen in een kleinere keukenruimte. De Bridge functie herkent je grillplaat automatisch en past de kookzones dienovereenkomstig aan. Dat maakt de kookplaat super flexibel en handig voor verschillende kookscenario's.

Aansluitingen: Flexibiliteit in elektrische aansluiting

De ATAG BIH07471EV biedt aansluiting op één of twee fasen. Dat betekent dat je kunt kiezen tussen een normale stekker en een Perilex stekker. De elektrische aansluiting is gelegen in het midden van de kookplaat. Hij is geschikt voor zowel Perilex (5-polig) als Schuko-/Gardy met aarding (2-polig) stekkers. Dit geeft je wat extra vrijheid bij het installeren van de kookplaat.

Kookzones: Flexibele en veelzijdige kookmogelijkheden

Deze kookplaat beschikt over vier kookzones met 10 verschillende kookstanden. De flexibele kookzone is vooral een uitblinker omdat je er grillplaten of meerdere pannen tegelijkertijd op kunt plaatsen. Dit komt vooral van pas wanneer je voor een groter gezelschap kookt of meerdere gerechten tegelijkertijd wilt bereiden.

Veiligheidsfuncties: Uitgebreide beveiligingsopties

Op het gebied van veiligheid scoort deze kookplaat hoog. Er zijn functies als veiligheidsuitschakeling, automatisch uitschakelen bij overkoken en kinderbeveiliging. Daarnaast beschikt hij ook over een aankookautomaat, restwarmteindicatie en oververhittingsbeveiliging. Dit maakt het een zeer veilige optie voor gezinnen en mensen die hoge eisen stellen aan de veiligheid van hun keukenapparatuur.

Bereidingskwaliteit: Topklasse kookervaring

Met een bereidingskwaliteit die als 'topklasse' wordt beschreven, stelt de ATAG BIH07471EV niet teleur. De tien kookstanden maken het gemakkelijk om de juiste temperatuur voor verschillende gerechten te vinden. Of je nu wilt sudderen, koken of bakken, deze kookplaat biedt je de flexibiliteit en controle die je nodig hebt voor een uitstekend resultaat.

Panherkenning: Slimme functies voor efficiënt koken

De kookplaat beschikt over panherkenning, wat bijdraagt aan energie-efficiëntie en veiligheid. Als er geen pan op de kookzone staat, schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit. Hoewel het niet de pan grootte herkent, is dit nog steeds een waardevolle functie die het gebruiksgemak en de veiligheid verbetert.

Gebruiksgemak: Veel handige extra's

De ATAG BIH07471EV maakt het koken een stuk makkelijker met functies als de Boostfunctie, braadzone en warmhoudfunctie. Het apparaat heeft ook een duidelijk display en een timer. Al deze functies zorgen ervoor dat je met meer gemak en plezier kunt koken.

Bedieningsmogelijkheden: Schuifregelaar en meer

De bedieningsmogelijkheden van dit apparaat zijn vrij uitgebreid. Naast de standaard knoppen beschikt het ook over een schuifregelaar voor nauwkeurige temperatuurinstellingen. Een 'Alles uit'-knop en aan/uit-indicator zijn ook inbegrepen, waardoor de bediening intuïtiever en gemakkelijker wordt.