Inductiekookplaat-info.nl

WMF Durado Wokpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste WMF Durado Wokpan 28 cm

De WMF Durado Wokpan 28 cm is te koop bij

Review
WMF Durado Wokpan 28 cm

Review: WMF Durado Wokpan 28 cm

Energiezuinig koken met gelijkmatige hitteverdeling

De WMF Durado Wokpan 28 cm is een uitstekende keuze voor liefhebbers van roerbakgerechten. Deze pan maakt het mogelijk om op een energiezuinige manier te koken, dankzij de TransTherm bodem. Deze bodem zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de hitte en houdt de warmte langer vast. Hierdoor is er minder energie nodig tijdens het koken, wat goed is voor het milieu en je portemonnee.

Snel krokante ingrediënten dankzij de keramische laag

De WMF Durado Wokpan is voorzien van een keramische laag, waardoor ingrediënten snel krokant worden. Deze pan is zeer hittebestendig en kan zelfs in de oven gebruikt worden tot aan 250 graden Celsius. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende kooktechnieken.

Gemakkelijk verplaatsen en schoonmaken

De wokpan heeft 2 handgrepen, waardoor je de pan gemakkelijk van het fornuis naar de tafel kunt verplaatsen. Dit is handig als je gerechten wilt serveren zonder de pan over te hoeven scheppen. Na gebruik is het aan te raden om de pan met de hand af te wassen. Hierdoor blijft de keramische laag in optimale conditie en gaat de pan langer mee.

Sterke en duurzame materialen

De basis van de pan is gemaakt van RVS, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding. Het handvat is ook gemaakt van RVS en blijft tijdens het koken koud, waardoor je je handen niet zult branden. De baklaag van de pan is keramisch en heeft een standaard antiaanbaklaag. Helaas is deze pan niet PFAS-vrij, wat voor sommige mensen een nadeel kan zijn.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De WMF Durado Wokpan is geschikt voor alle soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast kan de pan ook in de oven gebruikt worden. Dit maakt de pan zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de WMF Durado Wokpan is middenklasse. Hoewel de pan van sterke en duurzame materialen is gemaakt, kan de antiaanbaklaag na verloop van tijd slijten. Het is daarom belangrijk om de pan met zorg te behandelen en de juiste keukengereedschappen te gebruiken om beschadigingen te voorkomen.