Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Unlimited Pannenkoekpan 25 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Unlimited Pannenkoekpan 25 cm

De Tefal Unlimited Pannenkoekpan 25 cm is te koop bij

Review
Tefal Unlimited Pannenkoekpan 25 cm

Review: Tefal Unlimited Pannenkoekpan 25 cm

Heerlijke verse pannenkoeken

Met de Tefal Unlimited Pannenkoekpan 25 cm bak je heerlijke verse pannenkoeken. De pan is speciaal ontworpen voor het bakken van pannenkoeken en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Hierdoor worden je pannenkoeken perfect gebakken, zonder dat ze aan de pan blijven plakken.

Titanium coating

De pan is voorzien van een titanium coating, waardoor de pannenkoeken niet vastplakken en je niet bang hoeft te zijn voor krassen. Zelfs als je metalen keukenhulpen gebruikt, zal de pan niet beschadigen. Dit zorgt voor een langere levensduur van de pan.

Thermo-Spot

Een handige functie van deze pan is de Thermo-Spot. Deze indicator kleurt effen rood wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Hierdoor weet je precies wanneer je kunt beginnen met het bakken van je pannenkoeken. Dit zorgt voor een perfect resultaat, keer op keer.

Makkelijk schoon te maken

De Tefal Unlimited Pannenkoekpan 25 cm is vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen. Echter, voor een langere levensduur van de pan wordt aangeraden om hem met de hand af te wassen. Dit zorgt ervoor dat de pan langer mooi blijft en zijn anti-aanbaklaag behoudt.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze pan is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is hij ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens.

Bouwkwaliteit

De Tefal Unlimited Pannenkoekpan 25 cm heeft een middenklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pan stevig en duurzaam is, maar mogelijk niet zo robuust als pannen uit de hogere prijsklasse. Desondanks is de pan van goede kwaliteit en zal hij lang meegaan bij normaal gebruik.