Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Ingenio Eco Resist On Pannenset 5-delig

Bekijk de goedkoopste Tefal Ingenio Eco Resist On Pannenset 5-delig

De Tefal Ingenio Eco Resist On Pannenset 5-delig is te koop bij

Review
Tefal Ingenio Eco Resist On Pannenset 5-delig

Tefal Ingenio Eco Resist On Pannenset 5-delig - Review

Handig in gebruik

De Tefal Ingenio Eco Resist On Pannenset 5-delig is een handige set pannen die speciaal ontworpen is voor gebruik op inductiekookplaten. De pannen zijn voorzien van een afneembare handgreep, waardoor je ze ook in de oven kunt gebruiken. Dit is erg handig, omdat je de pannen zo ook als ovenschalen kunt gebruiken. De handgreep is gemakkelijk los te klikken van de pannen, waardoor je ze eenvoudig kunt verplaatsen.

Tefal Thermo Signal stip

Een handige functie van deze pannenset is de Tefal Thermo Signal stip. Deze stip geeft aan wanneer de pannen warm genoeg zijn om de ingrediënten toe te voegen. De stip kleurt effen rood wanneer de pannen op temperatuur zijn. Dit zorgt ervoor dat je altijd op het juiste moment kunt beginnen met koken.

Sterke antiaanbaklaag

De pannen zijn voorzien van een titanium antiaanbaklaag die tot 6 keer sterker is dan andere Tefal pannen met een standaard antiaanbaklaag. Dit zorgt ervoor dat de pannen minder snel slijten en langer meegaan. Bovendien is de antiaanbaklaag PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het koken.

Vaatwasmachinebestendig

Na het koken kun je de pannen eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken. De pannen zijn vaatwasmachinebestendig, waardoor je ze zonder problemen kunt reinigen in de vaatwasser.

Geschikt voor verschillende kookplaten

De Tefal Ingenio Eco Resist On Pannenset 5-delig is geschikt voor gebruik op verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Dit maakt de pannenset veelzijdig en geschikt voor vrijwel iedere keuken.

Bouwkwaliteit

De pannen zijn gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding. Dit zorgt ervoor dat de pannen snel opwarmen en de warmte gelijkmatig verspreiden. De bouwkwaliteit van de pannen is solide en ze voelen stevig aan. De handgreep is ook van goede kwaliteit en blijft stevig zitten tijdens het gebruik.