Inductiekookplaat-info.nl

MAKUS Honeycomb 60 cm

Bekijk de goedkoopste MAKUS Honeycomb 60 cm

De MAKUS Honeycomb 60 cm is te koop bij

Review
MAKUS Honeycomb 60 cm

MAKUS Honeycomb 60 cm Review

De MAKUS Honeycomb 60 cm kookplaat is een echte eyecatcher in elke keuken. Het unieke design met de gouden lijnen die in het licht veranderen, zorgt ervoor dat de kookplaat elke keer weer anders oogt. Naast het opvallende uiterlijk is deze inductieplaat ook voorzien van verschillende handige functies die het koken makkelijker en veiliger maken. In deze review gaan we dieper in op de verschillende aspecten van deze inductieplaat.

Type inductieplaat: stijlvolle blikvanger

De MAKUS Honeycomb 60 cm onderscheidt zich vooral door zijn unieke design. De gouden lijnen geven de kookplaat een luxe uitstraling. Daarnaast is deze inductieplaat bedoeld voor inbouw, waardoor hij naadloos aansluit op jouw keukenblad. Met zijn formaat van 60 cm past hij in de meeste standaard keukens. Door de flexibele kookzones kun je ook grotere braadsledes en grillplaten gemakkelijk plaatsen.

Aansluitingen: perfect voor moderne keukens

Deze inductieplaat is uitgerust met een 2 fasen (Perilex stekker) aansluiting en de elektrische aansluiting bevindt zich in het midden. Het is geschikt voor een Perilex (5-polig) stekker, wat zorgt voor een veilige en krachtige verbinding. De aansluitingen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk en veilig te installeren zijn, wat bijdraagt aan het gebruikersgemak.

Kookzones: flexibiliteit op zijn best

Met in totaal 4 kookzones, 10 kookstanden en een flexibele kookzone, biedt deze inductieplaat veel mogelijkheden. De rechterkookzones zijn te koppelen om een langwerpige zone te creëren, perfect voor grotere pannen of grillplaten. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en maakt het koken op deze plaat een stuk veelzijdiger.

Veiligheidsfuncties: koken zonder zorgen

De MAKUS Honeycomb 60 cm heeft verschillende veiligheidsfuncties zoals veiligheidsuitschakeling, automatisch uitschakelen bij overkoken en kinderbeveiliging. Ook beschikt hij over een aankookautomaat die de kookstand automatisch terug schakelt als het water kookt, wat overkoken voorkomt. De restwarmte-indicatie en oververhittingsbeveiliging dragen verder bij aan een veilige kookervaring.

Bereidingskwaliteit: topklasse kookervaring

De bereidingskwaliteit van deze inductieplaat is topklasse. Dit betekent dat je kunt rekenen op een snelle opwarming, gelijkmatige verdeling van de hitte en precisie tijdens het koken. Hierdoor zijn je gerechten altijd perfect bereid en behoud je maximale smaak en textuur.

Panherkenning: intelligent koken

De kookplaat is uitgerust met zowel panherkenning als pangrootteherkenning. Dit betekent dat de plaat detecteert wanneer er een pan op staat en zich automatisch aanpast aan de grootte van de pan. Dit zorgt voor een efficiënte verdeling van de warmte en bespaart energie.

Gebruiksgemak: voor de moderne chef

Met functies zoals de boostfunctie, braadzone, braadsensor en warmhoudfunctie, is deze inductieplaat ontworpen voor de moderne chef. De automatische temperatuurinstelling zorgt voor precieze controle tijdens het koken. Daarnaast is er een handige display en timer aanwezig, waardoor je altijd de controle behoudt over je gerechten.

Bedieningsmogelijkheden: intuïtief en gebruiksvriendelijk

De bediening van de MAKUS Honeycomb 60 cm is eenvoudig dankzij de schuifregelaar en tiptoetsen. Er is ook een "alles uit" knop en een aan/uit-indicator, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak. De bedieningselementen zijn intuïtief, waardoor zelfs beginners snel wegwijs worden op deze inductieplaat.