Inductiekookplaat-info.nl

KitchenAid Multiply Koekenpan 20 cm

Bekijk de goedkoopste KitchenAid Multiply Koekenpan 20 cm

De KitchenAid Multiply Koekenpan 20 cm is te koop bij

Review
KitchenAid Multiply Koekenpan 20 cm

Review: KitchenAid Multiply Koekenpan 20 cm

Duurzaam en stevig

Met de KitchenAid Multiply Koekenpan 20 cm haal je een duurzame en stevige koekenpan in huis. Het roestvrijstalen materiaal zorgt ervoor dat deze pan langer meegaat dan pannen met een standaard baklaag. Dit maakt het een goede investering voor de lange termijn.

Geschikt voor dichtschroeien van vlees

Deze koekenpan heeft geen antiaanbaklaag, waardoor hij perfect is voor het dichtschroeien van rood vlees of gevogelte. De pan kan hoge temperaturen aan en zorgt voor een mooie bruining van het vlees.

Gelast handvat voor gemakkelijke reiniging

Het handvat van de pan is gelast, waardoor er geen etensresten vast komen te zitten tussen het handvat en de pan. Dit maakt het schoonmaken van de pan een stuk gemakkelijker.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Deze koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dit maakt het een veelzijdige pan die je op verschillende kookplaten kunt gebruiken.

Ovenbestendig tot 220 graden Celsius

Naast het gebruik op het fornuis, kun je deze pan ook in de oven gebruiken. Hij is ovenbestendig tot een temperatuur van 220 graden Celsius. Dit geeft je meer mogelijkheden bij het bereiden van gerechten.

Handafwas aanbevolen

Om de levensduur van de pan te verlengen, wordt aanbevolen om deze met de hand af te wassen. Gelukkig is de pan gemakkelijk schoon te maken en kun je hem na het afwassen eenvoudig ophangen aan een haakje dankzij het oog in de steel.