Inductiekookplaat-info.nl

BK Balans Grillpan 28 cm Grijs

Bekijk de goedkoopste BK Balans Grillpan 28 cm Grijs

De BK Balans Grillpan 28 cm Grijs is te koop bij

Review
BK Balans Grillpan 28 cm Grijs

Review: BK Balans Grillpan 28 cm Grijs

Grillen met perfecte resultaten

Met de BK Balans Grillpan 28 cm Grijs kun je groenten, steaks of biefstukken grillen met de welbekende grillstrepen. Dankzij de keramische baklaag gril je sneller en heter, wat zorgt voor het perfecte eindresultaat. Zelfs stukken vlees kunnen gegrild worden tot een temperatuur van 400°C, zonder dat de ingrediënten vastkleven aan de bodem van de pan.

Gelijkmatige warmteverdeling

De pan is afgewerkt met aluminium, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Hierdoor warmt de pan sneller op voor gebruik, wat handig is als je meerdere stukken vlees achter elkaar wilt grillen. Je hoeft dus niet lang te wachten voordat je aan de slag kunt.

Vaatwasmachinebestendig en gemakkelijk schoon te maken

Na het eten kun je de pan eenvoudigweg in de vaatwasmachine stoppen. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken. Je kunt dus zonder zorgen genieten van je maaltijd, wetende dat de pan gemakkelijk schoon te maken is.

Hoogwaardige materialen

De pan heeft een aluminium basis, wat zorgt voor een goede warmteverdeling. Het handvat is gemaakt van kunststof, waardoor het niet warm wordt tijdens het gebruik. De keramische antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je ingrediënten niet vastkleven aan de bodem van de pan. Bovendien is de pan PFAS-vrij, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke stoffen.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De BK Balans Grillpan 28 cm Grijs is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethoden.

Bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de pan is basisklasse. Dit betekent dat de pan degelijk is en geschikt is voor dagelijks gebruik. Je kunt erop vertrouwen dat de pan lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik.