Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Nordica Kookpan 18 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Nordica Kookpan 18 cm

De Tefal Nordica Kookpan 18 cm is te koop bij

Review
Tefal Nordica Kookpan 18 cm

Review: Tefal Nordica Kookpan 18 cm

Handig afgietsysteem

De Tefal Nordica Kookpan 18 cm is een handige pan voor inductie. Wat deze pan echt onderscheidt, is het handige afgietsysteem. Hiermee kun je gemakkelijk pasta, aardappels en groenten afgieten. De handgrepen en gaatjes aan de zijkant van de deksel zorgen ervoor dat je veilig en gemakkelijk het kookwater kunt afgieten. Dit is een groot pluspunt, omdat je hierdoor geen apart vergiet meer nodig hebt.

Glazen deksel

De Tefal Nordica Kookpan is voorzien van een glazen deksel. Dit heeft als voordeel dat je het kookproces nauwlettend in de gaten kunt houden. Je kunt dus gemakkelijk zien wanneer het water kookt of wanneer je gerecht klaar is. Daarnaast heeft de deksel geen knop op de bovenkant en is deze plat van vorm, waardoor je de deksel praktisch kunt opbergen.

Literaanduiding en veelzijdig gebruik

In de pan bevindt zich een literaanduiding, waarmee je gemakkelijk het water kunt afmeten. Dit is handig als je precieze hoeveelheden wilt gebruiken tijdens het koken. Daarnaast is de Tefal Nordica Kookpan geschikt voor alle soorten warmtebronnen, zoals inductie, gas, elektrisch, keramisch én in de oven tot aan 210 graden Celsius. Dit maakt de pan zeer veelzijdig in gebruik.

Materialen en vaatwasmachinebestendig

De pan heeft een RVS basis en handvat, wat zorgt voor een goede bouwkwaliteit. Daarnaast heeft de pan geen antiaanbaklaag en is deze PFAS-vrij. Dit is een belangrijk aspect voor mensen die bewust bezig zijn met gezond koken. Bovendien is de Tefal Nordica Kookpan vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

De Tefal Nordica Kookpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Dit maakt de pan geschikt voor vrijwel iedere keuken. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, wat handig is als je gerechten wilt afbakken of gratineren.

Bouwkwaliteit

De Tefal Nordica Kookpan valt in de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pan degelijk is, maar niet de hoogste kwaliteit heeft. Voor de prijs is dit echter een goede keuze, omdat de pan wel functioneel en veelzijdig is.