Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Renew Keramische wokpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Renew Keramische wokpan 28 cm

De Tefal Renew Keramische wokpan 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Renew Keramische wokpan 28 cm

Review: Tefal Renew Keramische wokpan 28 cm

Milieubewust koken met de Tefal Renew Keramische wokpan

De Tefal Renew Keramische wokpan 28 cm is een uitstekende keuze voor iedereen die milieubewust wil koken. Deze pan is gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium, waardoor je een positieve bijdrage levert aan het milieu. Het gebruik van gerecycled materiaal betekent echter niet dat er concessies zijn gedaan aan de kwaliteit van de pan.

Sterke keramische baklaag voor perfecte resultaten

De wokpan is voorzien van een sterke keramische baklaag, waardoor je vlees lekker krokant bakt en wokgroenten hun knapperige bite behouden. De keramische antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je gerechten niet aan de pan blijven plakken, waardoor je met gemak kunt roerbakken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het schoonmaken achteraf.

Handig in gebruik

De Tefal Renew Keramische wokpan heeft een diepe en ronde vorm, waardoor je de ingrediënten gemakkelijk kunt omscheppen. Dit is vooral handig bij het roerbakken van groenten of het bakken van biefstukreepjes. Daarnaast is de pan voorzien van de Tefal Thermo-Signal stip, die aangeeft wanneer de pan op temperatuur is. Hierdoor hoef je niet meer je hand boven de pan te houden om te controleren of deze heet genoeg is.

Onderhoud en gebruiksgemak

Na gebruik dien je de Tefal Renew Keramische wokpan met de hand af te wassen. Dit verlengt de levensduur van de pan en zorgt ervoor dat de keramische baklaag in optimale conditie blijft. Het houten handvat zorgt ervoor dat je de pan veilig kunt vasthouden, zonder dat je je handen brandt. Daarnaast is de pan geschikt voor gebruik op alle soorten kookplaten, inclusief inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis.

Bouwkwaliteit en specificaties

De Tefal Renew Keramische wokpan behoort tot de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pan degelijk is gemaakt en lang meegaat, maar mogelijk niet de meest luxe afwerking heeft. De pan heeft een aluminium basis, een houten handvat en een keramische antiaanbaklaag. Daarnaast is de pan PFAS-vrij en geschikt voor gebruik in de vaatwasmachine. Helaas is de pan niet geschikt voor gebruik in de oven.