Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Alu Pro 5 Koekenpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Alu Pro 5 Koekenpan 28 cm

De Demeyere Alu Pro 5 Koekenpan 28 cm is te koop bij

Review
Demeyere Alu Pro 5 Koekenpan 28 cm

Demeyere Alu Pro 5 Koekenpan 28 cm - Review

Formaat en materiaal

De Demeyere Alu Pro 5 Koekenpan 28 cm is een losse pan die ideaal is voor het bakken van een grote biefstuk of zalmmoot. Met een diameter van 28 cm biedt de pan voldoende ruimte om grote stukken vlees of vis te bereiden. De pan is gemaakt van aluminium, waardoor deze snel op temperatuur komt. Dit is vooral handig als je snel wilt beginnen met koken.

Dikke bodem en geschiktheid voor inductie

De bodem van de pan is extra dik en bestaat uit 3 lagen. Hierdoor is de Demeyere Alu Pro 5 Koekenpan geschikt voor gebruik op een inductieplaat. Maar ook voor andere warmtebronnen, zoals een keramische kookplaat, elektrische kookplaat of gasfornuis, is deze pan geschikt. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens.

Duurzame anti-aanbaklaag

De Demeyere Alu Pro 5 Koekenpan is voorzien van een anti-aanbaklaag met een titanium basislaag. Deze basislaag zorgt ervoor dat de anti-aanbaklaag extra duurzaam is. Het is echter belangrijk om de anti-aanbaklaag zo min mogelijk te beschadigen. Daarom raden we aan om geen harde spatels te gebruiken en de pan na gebruik af te wassen met een sopje. Op deze manier blijft de anti-aanbaklaag langer intact.

Garantie en bouwkwaliteit

Demeyere biedt 5 jaar garantie op productie- en materiaalfouten van de Alu Pro 5 Koekenpan. Dit geeft je extra zekerheid over de kwaliteit van de pan. Wat betreft de bouwkwaliteit valt deze pan in de middenklasse. Hoewel de pan van goede kwaliteit is, zijn er ook pannen op de markt met een hogere bouwkwaliteit. Dit is iets om in gedachten te houden bij het maken van je keuze.

Specificaties

De Demeyere Alu Pro 5 Koekenpan heeft een aluminium basis, een RVS handvat en een PTFE baklaag. De pan heeft een standaard antiaanbaklaag en is niet PFAS-vrij. De pan is vaatwasmachinebestendig en heeft een koude greep. Er is geen afgietsysteem of literaanduiding aanwezig. De pan is geschikt voor inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten, gasfornuizen en ovens.