Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Natural Force Koekenpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Natural Force Koekenpan 28 cm

De Tefal Natural Force Koekenpan 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Natural Force Koekenpan 28 cm

Tefal Natural Force Koekenpan 28 cm - Review

Perfect voor het bakken van vlees en aardappeltjes

De Tefal Natural Force Koekenpan 28 cm is een ideale pan voor het bakken van 4 biefstukjes of 4 porties aardappeltjes. Met deze pan kun je gemakkelijk een heerlijke maaltijd bereiden voor het hele gezin.

Thermo-Signal voor de juiste baktemperatuur

Een handige functie van deze pan is de Thermo-Signal. Deze geeft aan wanneer de pan heet genoeg is om je vlees erin te doen. De Thermo-Signal kleurt namelijk effen rood bij de juiste baktemperatuur. Zo weet je precies wanneer je kunt beginnen met bakken.

Mineralia+ coating voor extra duurzaamheid

De pan is voorzien van een Mineralia+ coating die verrijkt is met mineralen. Hierdoor is de pan extra krasbestendig en gaat hij lang mee. Je kunt dus jarenlang genieten van deze pan zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Tefal Natural Force Koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven. Je kunt de pan dus gebruiken op elk type kookplaat en zelfs in de oven. Dit maakt de pan zeer veelzijdig en handig in gebruik.

Makkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de pan eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken. Je kunt de pan dus zonder zorgen gebruiken en daarna snel weer opruimen.

Sterke bouwkwaliteit

De Tefal Natural Force Koekenpan heeft een basisklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pan stevig en duurzaam is, maar niet de hoogste kwaliteit heeft. Desondanks is de pan zeer geschikt voor dagelijks gebruik en zal hij lang meegaan.