Inductiekookplaat-info.nl

BK Conical+ Pannenset 5-delig

Bekijk de goedkoopste BK Conical+ Pannenset 5-delig

De BK Conical+ Pannenset 5-delig is te koop bij

Review
BK Conical+ Pannenset 5-delig

Review: BK Conical+ Pannenset 5-delig

Een complete kookpannenset voor inductie

De BK Conical+ Pannenset 5-delig is een handige set pannen die speciaal ontworpen is voor gebruik op inductiekookplaten. Met deze set bespaar je ruimte in de keuken, omdat de pannen op elkaar gestapeld kunnen worden. De set bestaat uit 3 kookpannen, een soeppan en een steelpan, waardoor je een complete kookpannenset in huis haalt.

Efficiënt koken met meerdere gerechten

Deze pannenset is ideaal voor het bereiden van meerdere gerechten tegelijkertijd. Terwijl je in de ene pan aardappels en groenten kookt voor het hoofdgerecht, kun je in de soeppan alvast de soep voor het voorgerecht bereiden. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat je efficiënt kunt koken.

Handige maatverdeling en vaatwasmachinebestendig

De BK Conical+ Pannenset is voorzien van een handige maatverdeling, waardoor je geen aparte maatbeker nodig hebt. Dit maakt het koken nog gemakkelijker. Bovendien zijn de pannen vaatwasmachinebestendig, waardoor je na het eten geen omkijken hebt naar de afwas. Je kunt de pannen gewoon in de vaatwasmachine zetten en genieten van je vrije tijd.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze pannenset is niet alleen geschikt voor inductiekookplaten, maar ook voor keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit maakt de BK Conical+ Pannenset veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens. Bovendien zijn de pannen ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt tijdens het koken.

Solide bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de BK Conical+ Pannenset is middenklasse. De pannen zijn gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding en duurzaamheid. Ook de handvatten zijn gemaakt van roestvrij staal, waardoor ze stevig en hittebestendig zijn. De pannen hebben geen afgietsysteem of literaanduiding, maar dit wordt gecompenseerd door de handige maatverdeling.